? Kafayı yedirtecek en sonunda!!

• Kullanıcı DERSIMLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERSIMLY

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şu ? işaretini ne yaptıysam dolara çeviremedim forumdada doğru düzgün bu konu ile ilgili bir yazı bulamadım sizin önerilerinizi alabilir miyim?

Arkadaşlar şu ? işaretini ne yaptıysam dolara çeviremedim forumdada doğru düzgün bu konu ile ilgili bir yazı bulamadım sizin önerilerinizi alabilir miyim?

Açıklamayı kes (boş kalsın) sonra para kazanmayı kapa video yöneticisine dön ve para kazanmayı aktif et. Ya etiket ya başlık en çokta açıklamaya gıcık oluyor. dolar yapabilirsen kestiğin a.ıklamayı geri yapştır devam et..

Hala olmuyorsa sil gitsin uğraşma.. Sinir oluyor insan çünkü!

toplu para kazana ac birak beklesin 1 saate dolara doner. Az once 30 videoda denedim 20 dakika sonra dolar oldu. Olmayanlari kapat tekrar denersin sonra. Artik direk dolar yanma devri bitti sanirim.

BEN ŞU TEKNİİĞİ KULLANIRIM VE % 100 AÇILIR SADECE BAZEN 5-10 DK SONRA AÇILIR AMA AÇILIR

1-video isim-etiket-açıklama sil ve para kaznaması kapat
2-isme saçma sapan bi isim yaz sadadsadas gibi ve kaydet çık
3-video yöneticisi ana sayfada iken bi kaç feda sayfayı yenile ve videoya geri gir
4-para kaznamayı aktiflerştir ve kaydet çık
5-sayfayı yenile 3-5 kere $ ışığı yanmış olması lazım
6-olmadıysa bekle 5-10 dk sonra bidaha sayfa yenile bak
7-halen olmadıysa videoyu sil başka işe bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri