Kafayı Yemek Üzereyim Lütfen Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dirilis1111

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son bir aydır kazancım eskisine göre yüzde yetmiş düştü ve ben nedenini çözemiyorum.katagori etiket vs.. herşey aynı günlük 15k 20k 200 tık ve üstü geliyordu ama şimdi 25 tık en fazla 50 tık tbm aynı ortalama 0.10 uzun video çalışayım dedim bu böyle olmayacak bir haftalık izlenim işte kazanç. Yardımlarınızı bekliyorum not:video ortası reklam açık çıkıyo
hf8ZQzEW8ydYRAAAAAElFTkSuQmCC
görüntüleme : 16.905 tah.- izlenme : 64.582 - top.tah.kazanç : 1.64 $
adsense : izlenme : 17200 - tık 30 - tot:0.17 tbm : 0.10

Arkadaşlar son bir aydır kazancım eskisine göre yüzde yetmiş düştü ve ben nedenini çözemiyorum.katagori etiket vs.. herşey aynı günlük 15k 20k 200 tık ve üstü geliyordu ama şimdi 25 tık en fazla 50 tık tbm aynı ortalama 0.10 uzun video çalışayım dedim bu böyle olmayacak bir haftalık izlenim işte kazanç. Yardımlarınızı bekliyorum not:video ortası reklam açık çıkıyo
hf8ZQzEW8ydYRAAAAAElFTkSuQmCC
görüntüleme : 16.905 tah.- izlenme : 64.582 - top.tah.kazanç : 1.64 $
adsense : izlenme : 17200 - tık 30 - tot:0.17 tbm : 0.10

Valla hocam akıl sır ermiyor bu işe. Bende de 10k izlenime 15-20 tık felan geliyordu. Tüm videoları sildim uzun video bağladım. Şimdi 400 görüntülenme 25 tık geliyor.

- Video ortası reklam varsa süreleri kaldır değişik bir kombinasyon yap.
- adsenseden googlenin reklamlarını engelle.
- farklı içerikler dene. aklıma bunlar geliyor

türkçe çalışıyorsunuz çalışmayın günlük 100 tl aliyorum 400 500 tık 25k izlenmeye

bu aralar kafayı yemen doğal şuanda bir çok kategoride video ortası reklamlar çıkmıyor bakalım ne zaman düzelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri