Kafayı Yiyecem Artık

• Kullanıcı PiriReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

PiriReis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar açtıgım her kanal 3-4 saat sonra video yükledikten hemen sonra kanal dogrulaması istiyor herşeyi denedim herşeyi

asırı spama uklenıyorsun o yuzdn ben 256 vıdeo attım ne 1 unlem var nede kapanma cok sukur.... asırı yuklmenmeyın sabretın kı youtubede hazmtsın

IP'in ölmüş desem elbet modem resetlemişsindir . Kendine yeni sayfa aç .

MAC SIFIRLA - IP SIFIRLA - ADSENSENİ YENİ MAİLE TAŞI - ESKİ MAİLLERİNE SAKIN BİR DAHA GİRME ( ESKİ ADSENSE MAİLİ DAHİ ) - TÜM TARAYICILARI ÇEREZLERİ VS SİL

Birde böyle dene

вαттυѕαу;412622' Alıntı:
IP'in ölmüş desem elbet modem resetlemişsindir . Kendine yeni sayfa aç .

MAC SIFIRLA - IP SIFIRLA - ADSENSENİ YENİ MAİLE TAŞI - ESKİ MAİLLERİNE SAKIN BİR DAHA GİRME ( ESKİ ADSENSE MAİLİ DAHİ ) - TÜM TARAYICILARI ÇEREZLERİ VS SİL

Birde böyle dene

herşeyi denedim fakat adsenseyi yeni maile taşımayı denemedim birde öyle deniyelim

vds den mı acıyorsun ? ..ip irana düşmüş olabilirmi ? bide farklı birinden eski bi email ile dene..veya eski bi boş kanal ile ..

vds den mı acıyorsun ? ..ip irana düşmüş olabilirmi ? bide farklı birinden eski bi email ile dene..veya eski bi boş kanal ile ..

kendi bilgisayarımdan açıyorum bot ile yükleme yapıyorum gene kapanıyor gene kapanıyor anlamadım gitti

aynı. beklemeyle dinlenmeyle falan alakası yok. 3-4 sate kapanıyor herşeyi denedim.

edit: yanlış yere yazdım :)

az önce vds den kanalım kapandı
baktım iran gösteriyor

hangi bot ? ne zamandır youtube ile uğraşıyorsun ? videoyap botumu..

bot işine bulaşmayın sabır ile el ile yükleyin şimdilik bot işi pek güvenilir değil

2 gün önce kanal aldım ertesi gün 3 tane kısa video attım el ile sabahına patladı..Başka aldığım bir kanala daha hiç video yüklemeden patladı..Çözemediğimiz başka bir durum var..

2 gün önce kanal aldım ertesi gün 3 tane kısa video attım el ile sabahına patladı..Başka aldığım bir kanala daha hiç video yüklemeden patladı..Çözemediğimiz başka bir durum var..

Kanalları aldığın yer sorunlu hocam temiz ip ve çerez ile açmamış.

Okyanusun yaklaşık 3000 metre altından Tapatalk ile gönderildi.

Kanalları aldığın yer sorunlu hocam temiz ip ve çerez ile açmamış.

Okyanusun yaklaşık 3000 metre altından Tapatalk ile gönderildi.

Bu dediğin aklıma geldi hatta ben durumun senin dediğin gibi olduğunu forumda çok bilgili birine sordum o da mail veya ip dendir demişti..Kimden kanal satın alacağımı bilemiyorum artık :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri