Kafayı Yiyecem Artık

• Kullanıcı PiriReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bu dediğin aklıma geldi hatta ben durumun senin dediğin gibi olduğunu forumda çok bilgili birine sordum o da mail veya ip dendir demişti..Kimden kanal satın alacağımı bilemiyorum artık :(
Kimden aldın hocam iade iste yeni kanallar versin.

Okyanusun yaklaşık 3000 metre altından Tapatalk ile gönderildi.

Şimdi size ilginç bir bilgi paylascam buugn fark ettigim hesap ayarlarına girdigimde telefon dogrulama kısmında su isaret çıkmıs sizlerde bakın üzerine tıklayın hesap dogrulama istiyor dogruladıgım halde herkes bi baksın
Ekran görüntüsü:

Ekli dosyalar

• deneme.jpg
    deneme.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 32
Şimdi size ilginç bir bilgi paylascam buugn fark ettigim hesap ayarlarına girdigimde telefon dogrulama kısmında su isaret çıkmıs sizlerde bakın üzerine tıklayın hesap dogrulama istiyor dogruladıgım halde herkes bi baksın
Ekran görüntüsü:

Aynen o benim kanallarda da çıktı kurtarma telefonunu sildim hepsinden.

Ekran görüntüsü:

evet onu bende fark ettim kanal silerken

Kimden aldın hocam iade iste yeni kanallar versin.

Kaç defa değiştirdik zaten..ilk gün patladı değiştirdik 2. gün bir daha patladı gene değiştirdik..15 lira için uğramamam nasılsa yenileri de patlayacak..Patlamayacak kanal olsun yeter ki sizin bir öneriniz var mı şu kişinin kanalları iyidir gibisinden ?

gmail hesaplarini başka bilgisayarlardan başka iplerden ac yüklemeyi kendi bilgisayarindan yap , ama %50 indir yüklemelerini 100 yüklüyorsan 50 video yükle , 50 yüklüyorsan 25 yükle .

yeni konu açmak istemedim buraya yazıyorum hesap verilerini sil "e tıklıyorum ve beni kişisel bilgiler kısmına gönderiyor kopmle silmek istyorum hesabımı başka yolu varmıdır?

Aynı sıkıntı bendede var kanalı silemiyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

Kaç defa değiştirdik zaten..ilk gün patladı değiştirdik 2. gün bir daha patladı gene değiştirdik..15 lira için uğramamam nasılsa yenileri de patlayacak..Patlamayacak kanal olsun yeter ki sizin bir öneriniz var mı şu kişinin kanalları iyidir gibisinden ?

Brain den al hocam şu ana kadar hiç sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
Youtube der ki ; otomatik sistem yani bot kullanırsan hesabını seri şekilde gümletirim. Sen çok mu akıllı sanıyorsun kendini de botları bana yedirebileceğini düşünüyorsun, bana direnemezsin der ki, öyle de yapıyor bot kullanmayı bırakın artık. Google artık çok daha gelişmiş sistemlerle upload taramalarını yapabiliyor ki bu kadar kişinin hesapları gümlüyor. Ben başından beri manuel yükledim de kanalım kapandı diyen görmedim.

Yıl olmuş 2014 hala bot kullananlar var ha bende mi kullandım, kullandım ama hata yaptığımı anladım ve bıraktım.

Bot kullanacaksanız da masaüstü botu kullanın. Ha onu da gümletir youtube her türlü de . Daha uzun ömürlü olur kanallar.

Son düzenleme:
mac,ip,çerez aklınıza ne geliyorsa değiştirip kanalları açtım.Ama yemiyor. Ne açsam uçuyor. Adsense kesinleşene kadar kanal açma işini durduruyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri