Kafayı yiyicem bakın bi 2 dk

daha yeni başlamışsın belli :D bende kazanmadım daha ama çalışıyoruz işte,biraz zaman lazım birazda sabır bence herşey güzel olacak :)

Hemen bırak yabancı çalışmaya başla.. videolar 1 dakikadan kısa olmasın, mümkünse uzun videolar bul yükle izlenecek.. 500 izlenme 2 çok az.. Minimum 10 tık olmalı. Tbm Türkçe içerikte 0,06 civarı yabancı da bu 0,10 ortalama tabi rakamlar..

Daha dün başladın galiba bu işe. Ne bekliyordun? Birden bire günlük 100 lira mı? 2 yıl olacak daha sayılıdır günlük 100 lira kazandığım

merhaba arkadaşlar adamlara soruyorum ytden kaç tl kazanıyon diye milyarlar diyor benim günlük 500 izlennme varsa 2 tık anca geliyor bi akıl verin Türkçe çalışyorum acaba ondan mı kategormi değiştiriyim yabancmı çalışıyım ne yapıyım kafayı yiyicem lütfen yardım edin

hocam çok yeni de değilmişsin bir ay olmuş üye olalı hayret ediyorum bir ay içinde hiç mi okumadınız türkçe çalışmayın diye kazandırmaz diye :)

Kardesim uyelik tarihime bak, daha 1 odeme almadim. biraz sans , biraz emek isi. gece gunduz calisiyorum. Olmasada yilmadan calisiyorum. Bi gun olacak insallah. sanssizliklar oluyor. Kanallar ucuyor, ama tecrube kazaniyosun. acele ettikce daha cok camura batiyorsun bu iste. Sakin ve sabirli....

Son düzenleme:
Öncelıkle forum nasıl kullanılır bunu araştırın, forumda yok şu kadar kazandım, yok bu kadar ödemem bloklu beklıyorum, yok şu yok bu tarzı mesajları okumak yerine bilgi içerikli konulara göz gezdirin.
Ben bu foruma üye olduğumda ilk 2 ay ne mesaj yazmışımdır doğru düzgün ne konu açmışımdır ne de youtube a doğru düzgün para kazanma amaçlı video yüklemişimdir.
İlk 1,5 - 2 ayınızda para kazanmayı hedeflemek yerine iş nedir ne değildir, nasıl yapılır, ince noktaları nelerdir, bunları araştırın.
Bilinçsiz yükleme yapmayın.

merhaba arkadaşlar adamlara soruyorum ytden kaç tl kazanıyon diye milyarlar diyor benim günlük 500 izlennme varsa 2 tık anca geliyor bi akıl verin Türkçe çalışyorum acaba ondan mı kategormi değiştiriyim yabancmı çalışıyım ne yapıyım kafayı yiyicem lütfen yardım edin

Havadan dusmeyi beklersen kafayi yersin...

bir alti ay gecir tabi sabredip kafayi yemessen :))

3 mesajla yeni konu açmak gene mi serbest oldu?

Ben ilk 3 ay sonunda 70 TL zar zor yapmıştım kesintilerle ondan sonra sistemi öğrenip devam ettim sabır göstermek gerek.

bende yeni başladığımda böyle isyan ederdim , günde 1 tl yi bile göremezdim , T.O 0,11 lerdeydi :) ama sabredince , çalışınca , bu işi tam öğrenince 5 haneli rakamlar bile aldım , iyi kazandım .. ümitsizliğe kapılma ve pes etme , çünkü bu işte herkes kazanabilir.

Yabanci çalismalisin evet, ama daha yenisin daha çok ugrasman gerek bu kadar kolay olsa herkes yapardi bu isi,
Milyarlar kazaniyorum, çok kolay diyenlere de fazla inanma:)

her duyduğuna inanıyormusun? bende 4 aydır çok duydum milyarları ama bi caps göremedik.

kazanan tabiki vardır ama yalan daha çok

Kardeş sen yabancı çalışmalısın diyenlere kulak asma. Türkçe içerik çalışarakta güzel paralar elde edebilirsin.Hatta daha kolay elde edersin. Ve daha yenisin, bence Türkçe içerik çalışmalısın. Daha sonra iyice ilerletince yabancı içerikte çalışırsın. Ben hiç yabancı çalışmadım aylık 300-500 geçiyor elime. Şükür yetiyor bana.

Emeklemeden yürüyemezsin.. Bende kazanamasam da her gün araştırıyorum yeni şeyler öğrenmek için çabalıyorum. Kimse balığı sana vermez tutmayı öğrenmek için de forumda birçok olta var. Umarım başarılı oluruz.

teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için demekki sabır gerek herneyse size bol kazançlar , banada bol sabırlı günler dileğiyle :)

her duyduğuna inanıyormusun? bende 4 aydır çok duydum milyarları ama bi caps göremedik.

kazanan tabiki vardır ama yalan daha çok

doğru soyluyorsun ama ufak bir ekleme yapayım caps dediğin şeylerede o kadar itibar etme ,istediğin gibi oynayabilirsin onlar üstünde zor bişey değil.

bence özgüne geç.ben özgünde 5 video ile spam 3 kanalın kazancına yaklaştım nerdeyse.gerçi spam kanalda tık çok düştü.10 bin izlenmeye 60 tık civarı geliyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri