kafelerde BEDAVA yeme içme taktiği :)

efsane1903

Yasaklanmış
evt arkadaşlar şimdi size kafelerde bedava yeme içme taktiği öğretecem.
malum herkesin bi şekilde haberi olmuştur bu me-ga holdings ve buna benzer networkler ama genelde en yaygını me-ga.
neyse arkadaşlar bu dolandırıcı şahsiyetleri ava giderken avlama taktiği çok basit. bunlar zaten her şehirde belirli kafelerle anlaşmalı oluyor. yani bunlara ne yerseniz ve içerseniz %50 indirimli adisyon geliyo. yani üye yapacakları dolandıracakları insanlara ilk önce bişeyler ısmarlıyolar sonra güzel bi beyin yıkama ve üye kaydı yapıyolar. sizin yapmanız gereken çağırdıkları sunuma gitmek ve yiyip içmek.sonra biraz bu adamların kafasından gitmeniz lazım yani ben hemen üye olurum günde 10 tane üye getiririm vb biraz yağ çekmeniz lazım adamlar masayı donatsın :D. sonra hesap zaten onlara kitleniyo otomatikman. sizde bi şekilde bi bahane bulup üye olmakdan vazgeçiyorsunuz orası size kalmış. ava giderken avlayın şu dolandırıcıları.

not: bizzat 2-3 gün önce test ettim gayet zevkli oluyo :D

haha çok mantıklı. beni de arkadaş gloria jeans florya da kıstırmıştı, orası hala geçerli :D

edit: 500 tane kahve içseniz de dinlenecek şeyler değil valla :D

Masadan foto varsa görelim hocam değecekse denenebilir :D

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onların 1 saat çenesini çekeceğime 10-20 lira öderim kafam rahat olur en azından.

düşenede bir tekme sen vurma be hocam :o zaten parayı vermişler bağlanmışlar mega illetine bırakmak isteselerde bırakamıyorlar bir umut yapıyorlar yaptıkları kötü birşey ama sende düşene bir tekme vurma hocam :o

düşenede bir tekme sen vurma be hocam :o zaten parayı vermişler bağlanmışlar mega illetine bırakmak isteselerde bırakamıyorlar bir umut yapıyorlar yaptıkları kötü birşey ama sende düşene bir tekme vurma hocam :o

Ekşi sözlükte yazılan entry:

geçen sene civarında bir arkadaşımın girmemi teklif ettiği yeni nesil saadet zinciri. katilmayi kabul etmediğim için 17 yaşındaki takım elbise giyen ergenler tarafından aptal olmakla suçlanmıştım. teklif eden arkadaşım facebook profilinde ¨toplantımız :))¨ diye fotoğraf albümü açtığında türkiye yönetim kurulunun bira ve nargile içerken poz veren ergenlerden oluştuğunu görmüştüm. adamlar geçen sene sitelerinde sadece ingilizce ve türkçe desteği sunuyorlardı. adamlar parasini alacak insanları biliyorlarmış. başka söze ne gerek var.

Onların saçma sapan laflarıyla beynimi yoracağıma aç kalırım daha iyi be hocam :)

giysi alırken bile görevlinin biri yanıma gelip 'ay bu size çok yakıştı' dediği an o giysiyi kesin alan biri olarak
yok ya ben yapamam, üye olurum felan :D:D

giysi alırken bile görevlinin biri yanıma gelip 'ay bu size çok yakıştı' dediği an o giysiyi kesin alan biri olarak
yok ya ben yapamam, üye olurum felan :D:D

Aynı dert bende var. Çok iyi niyetliyim. Adamlara inanmasamda gider üye olurum işin sonunda. Gerek yok 5-10 liralık yemek için :)

yazıktır garibanlar parasızlıktan giriyor zaten o işlere :)

bataklığa batmışlar ama başkalarınıda çekmeye çalışıyolar sen battın madem niye arkadaşınıda bataklığa çekiyosun bunlara herşey müstehak

arkadaşlar adamlar resmen dolandırıcılık yapıyor o masada anlatılanları dusanız anlarsınız.
adam seneye dubaiye gidecez grup olarak diyor. sonra lasvegas a gidecekmişiz :D dünya turu yaptırıyolar oturduğukları yerde. daha neler neler..

Kardeş bu kadar çaresiz olduğunu bilmiyordum :( Bursaya yolun düşerse beklerim karnını doyururum. ağlattın kardeşim...

Ben de cok arastirdim kafelere davet edildim bir kac defa gittim ama yook hic biride ikna edemedi

değil yemek içmek altıma araba çekseler onları oturup dinleyemem cidden kafa şişiriyolar kaç kere bozdum hala akıllanmadılar.

BANA DEDİLER Kİ HOSTİNG SINIRSIZ VERİYORUZ. Bende dedim o zaman içine full dizi film yükleyebilirim 2tb arşivim var atarım dedim. O KADAR DA SINIRSIZ DEĞİL. dedi. ahaha hala gülüyorum ya:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri