Kalbinde taşıdıklarını elinle taşıyabilir misin ?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu gece can sıkıntısından blog açtım öyle kafam estikçe yazılar paylaşıcam. Sizinde yorumlarınızı almak istiyorum.

33.jpg

"Masamda bir sen eksiksin, sigara yaksan alev alırım.Ateş olurum bir harlarım ki kızıla çalar sarın.. "

Diyerek başladık sözlerimize.. Büyük bir ustamızın sözlerinden. Sırf böyle saçma şeyleri belki de iyi bir şey o size kalmış her neyse böyle saçma şeyleri yazmak için 1 saat tema editlemek ve blog açmak ile uğraştım. Çok işsizim. Neyse bunları boşverin, bir önemi yok zaten.
Hayat bazen insanı öyle bir çıkmaza sokar ki hangi yöne gidersek gidelim önümüz diken dolu olur. İnsan hayatında her zaman en az iki seçenekten birini seçmek zorunda kalır hangi yaşta hangi durumda olursa olsun.

"Mesela bu yazıyı okuyup okuyamama tercihide hayatınıza çıkan tercih yollarından biridir ! "

Tam olarak başlamadan önce bu yazıyı okuyan herkese de çok teşekkür ederim.

İnsanlar çok kötü değil mi ? Hiç acımazlar birbirlerine. En yakınım dersin, en kötü olanı o yapar, en çok ona üzülürsün. Hele kadınlar, gerçekten dürüst olanı ve sadık olanı bulmak çok çok çok zor şu devirde. Kahpe mi desem, ******** mi desem ne desem bilemedim orasını siz yakıştırın. Hayır yani neden ? Neden bu kahpelik ? Neden kendinizi rezil ediyorsunuz 2 kuruşluk kişi için, 2 kuruşluk ortam için, 2 kuruşluk hayatınız için ? Her gün nedense ölümüne sevecek FARKLI kişileriniz oluyor. Anlamaya çalışmaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Sanıyorum dersem yalan olur çünkü biliyorum biz sizler gibi değiliz, en azından bunu okuyanlar olarak. Yapma kardeşim işte, yapma çocuğum yapma evladım kahpelik yapma. Annene babana da mı utancın yok senin ? (Kahpelik yapanlardan bahsediyorum) Annen baban görse seni o halde utanmaz mısın ? 1 gram da mı vicdanın sızlamaz, ne bu rahatlık ? Birilerinin altına girmeden rahat olamıyor musunuz ? Olamıyorsanız ne alâ, devam edin. Devam edin ki herkes görsün ne kadar ******** biri olduğunuzu. Geri kafalı biriside değilim, sizden moderniz hatta biz bunu okuyan erkekler olarak. Size verilen değerin %1'ini bile haketmiyorsunuz asla. Ne yazdım neden yazdım bunları onuda bilmiyorum gerçekten sadece içimden geldi. Çünkü hep görüyorum çevremde, başkalarının altına yatmaktan zevk alıyorlar onları anlatıyorlar gözlerimle görüyorum falan bu sinirimi bozuyor.

Çünkü ; sen ileride evleniceksin, hangi yüzle bakıcaksın ulan kocanın yüzüne ? başkalarıyla yaptıkları aklına gelmeyecek mi ? Peki ya o adın, o kirlenmiş adın ne olucak ? Akıbetin ne olucak hiç kimse bilemez. Diyecek pek sözüm yok daha fazla. Okuduğunuz için teşekkürler. Çok saçma bir yazı oldu ne yazdığımı da bilmiyorum neden yazdım onuda bilmiyorum öyle işte. Pek beğenmedim yazıyı ama yayınlıyorum.

Ilk ve tek "Meze" yazarınız. Büyüğün yanında iyi gider.: Zayıf yönlerimiz meze masasında.

sizce nasıl olmuş ? siteden okursanız daha keyifli olur renk, düzen bakımından .

Blog Süper, yazılarda güzel ve anlamlı, gereksiz falan değil bence arada böyle şeyler gerekir
Edit: Resmi Masaüstüde arka plan yaptım süper

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri