Kaliforniya'da ava çıkan dört Türk kayboldu!

flaim

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu haberi bir kaç önce öğrendim, ilkay zaman'ı takip ederdim. Kendisi youtube'de videolar çekiyordu 100bin'e yakın abonesi var bu haberi. Duydumda çok üzüldüm umarım başlarına bi iş gelmemiştir..

Kaynak: Kaliforniya'da ava çıkan dört Türk kayboldu! - Dünya Haberleri

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde avlanmaya çıkan 4 Türk kayboldu. Barış Kavukçu, Berkay Sürmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'dan 48 saattir haber alınamıyor.

ABD Kaliforniya'daki Santa Clarita avlanma bölgesinde avlanmaya çıkan 4 Amerikan vatandaşı Türk kayboldu. Avcılık konusunda deneyimli olan Barış Kavukçu, Berkay Sürmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'dan 48 saattir haber alınamıyor. D11 ve D13 adı verilen bölgeler arasında kaybolduğu öğrenilen dörtlüyü bulmak için Amerikan polisi ve korucular alarma geçti. Kayıp olan isimlerden İlkay Zaman Türkiye'deki teknoloji medyasında tanınan bir isim.

TÜRK DERNEĞİ YARDIM ÇAĞRISI YAPTI
ATASC (Güney Kaliforniya Amerikalı Türkler Derneği) ise kaybolan Türkelrin bulunması için çağrı yaptı. Çağrıda "Son 12-24 saat içinde onlarla ilgili bir şey duyduysanız/duyarsanız lütfen haber verin" denildi. Açıklamada Barış Kavukçu, Berkay Sürmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'ın bölgeye geldikleri aracın marka ve plakası da paylaşıldı. Gümüş rengi AUDI A8 marka aracın plakası 6YRB698.

Kaybolan Türklerden İlkay Zaman'ın Twitter hesabından son paylaşımını 6 Kasım Pazar günü yaptığı belirlendi.

Polisler maliyetli olacağı için aramaları durdurmuş bu haberden sonra kesin askeri bir olay olduğu kanısına varıyorum ilkay zamanı youtubedan takip ederdim inşlh yanılıyorumdur

Son düzenleme:
bir an önce bulunup ailelerine kavuşması dileğiyle.. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın..

Gerçekten üzüldüm ilkay abiyi sürekli takip ediyordum inşallah bulunurlar :(

halen bir haber yok ne oldu bu adamlara be :S

yav koskoca 4 tane adamı kaybettiler böyle bir şey yok, polis çalışmaları nasıl durdurur hayretler içerisindeyim İlkay abiyi de iyi takip ederdim severek izlerdim videolarını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri