Kalimba Satışı

reis fiyat bilgisi eklersen daha çok dönüş alırsın

Son zamanlarda sürekli karşıma Kalimba Ezel jenerik müziği çıkıyor. Aşırı heves ediyorum ama beceremem diye yanaşmıyorum :D Fiyatı nedir acaba?

reis fiyat bilgisi eklersen daha çok dönüş alırsın

Son zamanlarda sürekli karşıma Kalimba Ezel jenerik müziği çıkıyor. Aşırı heves ediyorum ama beceremem diye yanaşmıyorum Fiyatı nedir acaba?

Çalması çok kolay hocam ama ezel zor bir müzik onu hemen çalamazsınız. önce kolay notalardan başlamanız gerek.

Fiyat bilgisi konuya eklenmiştir. Kusura bakmayın arkadaşlar unutmuşum eklemeyi.

Şuan için fiyatlarımız 199 TL Benzerleri başka sitelerde 300 den aşağı yoktur araştırabilirsiniz düz kalimba diye :) Şuanda bayram indirimimiz var.

Şuan için fiyatlarımız 199 TL Benzerleri başka sitelerde 300 den aşağı yoktur araştırabilirsiniz düz kalimba diye :) Şuanda bayram indirimimiz var.

Hocam araştırabilirsiniz dediğiniz için yazıyorum. Hepsiburada da daha ucuza çıkıyor. "Düz kalimba" yazınca direkt google anasayfa üzerinde de çıkıyor. Konuyu baltalamak değil amacım. Sadece siz yazdığınız için yazdım bende. Kalimba hakkında bilgiye sahip değilim özelliği farklıdır vs. bilemem yani :)

Hocam araştırabilirsiniz dediğiniz için yazıyorum. Hepsiburada da daha ucuza çıkıyor. "Düz kalimba" yazınca direkt google anasayfa üzerinde de çıkıyor. Konuyu baltalamak değil amacım. Sadece siz yazdığınız için yazdım bende. Kalimba hakkında bilgiye sahip değilim özelliği farklıdır vs. bilemem yani :)

Haklısınız hocam. Tuş takımları çok önemlidir kalimbada birçok kişi saç tan yapıyor tuş takımını ve düzgün bir ses vermiyor. Bizim tuşlarımız paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Kalimba alacak arkadaşlarımız bunu iyi araştırsın ve sesini dinlemeden kesinlikle almasın çünkü piyasada çok fazla kalimba satıcısı var ve çoğu çöp diyebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri