Güncel.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konunun ilk sayfasında referanslar mevcut. Genede açıklayayım.İzlenim alıpta işe yarayan oldumu arkadaşlar, kanalınıza yada izlenim alınan videoya bir faydası dokunan var mı? 19 sayfa olmuş bi açıklama yok
Ne aldın ne kadar aldın hangisinden aldın ayrıca bunu buraya yazmanda etik olmamış. Trend istiyorum desen ben sana şu paket şansın şudur derdim. Şuana kadar yeni panelden 100k üstü izlenim alan olmadı o da arkadaşım. Sen kimden aldın ?Sadece bendemi işe yaramadı diye merak etmiştim, bir video için trend olabilecek şekilde izlenim hizmeti aldım, hatırı sayılır bir parada ödedim. Hiç bir işe yaramadı kanalada hiçbir faydası olmadı. Tavsiye etmiyorum gereksiz para kaybı sadece sayı olarak yüksek izlenim görünüyor o kadar.
Ne aldın ne kadar aldın hangisinden aldın ayrıca bunu buraya yazmanda etik olmamış. Trend istiyorum desen ben sana şu paket şansın şudur derdim. Şuana kadar yeni panelden 100k üstü izlenim alan olmadı o da arkadaşım. Sen kimden aldın ?
Şunuda ekleyeyim.Hitap şeklimize dikkat edelim, 600 +150 tl para ödedim izlenim ,like, yorum hepsini bir arada kullanacağınızı ve %90 trend şansı olduğunu, trend olmazsa bile videonun önerilenlerde çıkacağını ve alınan izlenimden daha fazla organik izleneceğini söylediniz. Sonuç hiçbiri olmadı ? Bunu söylemenin neresi etik dışı anlamadım. Özelliklede yazdım başka kullanıpta işe yarayan var mı diye acaba bendemi bir sorun olmuşturu duşunerek
Şunuda ekleyeyim.
Hatırladım sizi. 2 Ay kadar önce almıştınız acaba yeni mi aklınıza düştü? Yoksa baltalama amaçlı mı yazdınız.
Sen ayrıca bana sorduğunda şans var mıdır dendiğinde denenebilir demiştim Yani garanti vermedim.
%90 Trend Şansının ss ini atabilir misin nerede demişim? Lütfen bari yalan üstüne yalan katmayın. Lütfen!
Gelmiş 2 ay kadar önceki işin hesabını şimdi yapıyorsun sanki %100 garanti vermişte kandırılmışçasına.
![]()
Mesajını reportluyorum.
Moderatör ve Admin arkadaşlar ilgilenir misiniz?
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9549]flyx[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Kullandım faydasına göremedim deseydiniz özel mesajla, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdım. Ama sizin amacınız farklı olduğu için sözü uzatmayayım.Ayrıca %90 Trend Şansının ss ini atabilir misin nerede demişim? Gizleme direk at nerede demişim? Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Mesajınızı editler misiniz? Zaten yetkili arkadaşlar gereğini yapacaklardır.Forumun temel amacı zaten deneyimlerin paylaşılması izlenimleri 2 ay önce aldığım doğrudur. Siz nasıl trend şansı var diyorsanız benimde hizmeti kullanan müşteri olarak deneyimlerimi paylaşmam gayet Etik
Mesajda yalan nerde anlamadım, hizmeti kullandım bir fayda görmedim, hiçbir işe yaramadı. 750 tl de para ödedim. Parayıda geri istemedim sonrasında bir talebimde olmadı. Ayrıca kullandığınız ekran görüntüsü kişisel bilgilerimi içeriyor paylaşmamanız gerekir paylaşacaksanızda isim ve resim kısmını silmeniz gerekir. Asıl bu etik olmamış.
Kullandım faydasına göremedim deseydiniz özel mesajla, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdım. Ama sizin amacınız farklı olduğu için sözü uzatmayayım.Ayrıca %90 Trend Şansının ss ini atabilir misin nerede demişim? Gizleme direk at nerede demişim? Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Mesajınızı editler misiniz? Zaten yetkili arkadaşlar gereğini yapacaklardır.
Deneyimlerin paylaşılması dışında bir amacım yok zaten olsaydı sizden bir talebim olurdu o da yok. Bana özel bir yardımınız olmasınıda istemedim 750 tl verdim benim için önemsiz bir miktar. Denedik işe yaramadı bende bunu forumdaki arkadaşlar için paylaştım burda bir yanlış göremiyorum. Sizde kabul ettiniz zaten.
Kullandığınız görseli bir önceki mesajımda belirttiğim şekilde düzenlermisiniz.
Yetkili arkadaşların yapması gereken birşey varsa sanırım bu size karşı olması gerekir.
Saygılarımla...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.