Websitemiz devredilmiştir.
Daha hızlı, otomatik sipariş vermeniz için sitemiz sizler için tekrar aktif!
20.05.2018
Tam OTOMATİK Panelimiz Kuruldu.
ÖDEME YÖNTEMLERİ:
Multi Konudur:https://www.r10.net/youtube-alisver...tli-ulke-secenekleri-ile-kaliteli-hizmet.html
R10 Referanslarım:
Ytpara Referanslarım:
Daha hızlı, otomatik sipariş vermeniz için sitemiz sizler için tekrar aktif!
20.05.2018
Tam OTOMATİK Panelimiz Kuruldu.
ÖDEME YÖNTEMLERİ:
Multi Konudur:https://www.r10.net/youtube-alisver...tli-ulke-secenekleri-ile-kaliteli-hizmet.html
R10 Referanslarım:
Arkadaşla çalışma yaptık, videoyu kısa sürede Trend listesine soktu. Kısmetse sürekli çalışacağız, teşekkürler.
vallahi şu zamana kadar abd ingiltere hitinden verim aldığım tek kişi sowell23 kardeşimiz. gerçekten elinize sağlık hakkıyla işinizi yapıyosunuz daha fazla alım yapıcam
arkadasla detaylı bır paket calısması yapılmıstır gercekten cok yardımcı tavsıye edılır
On bin izlenim için anlaşıldı ilgili bir arkadaş, çalışmamız uzun soluklu olacak.
izlenme ve beğenme hizmeti alınmıştır çok kısa sürede gerçekleştirildi teşekkürler hizmet için
200 Tllik Alışveriş Yapıldı Çok İyi bir Arkadaş Zamanında Ve Hediye Gönderimleri İçin Gerçekten Çok Teşekkür Ediyorum Kendisiyle Artık Sürekli youtube izlenim almayı düşünüyoruz İyi çalışmalar
Trend odaklı izlenim satın alındı
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *izlenme ve beğenme hizmeti alınmıştır çok kısa sürede gerçekleştirildi teşekkürler hizmet için
Ufak bir abone işim vardı. Sağolsun çok ilgilendi. Teşekkürler.
iş yaptırıldız ilgili arkadaş izlenimler sorunsuz geldi
Arkadaş işimi gördü çok teşekkür ediyorum çalışabilirsiniz.
Referans amaçlı aldığım izlenimler gelmiştir. Arkadaşa teşekkür ediyorum. Çalışabilirsiniz.
Teslim aldım teşekkür ediyorum
Arkadaş güzel bir hizmet veriyor. Tavsiye ederim.
Referans oldum, işi teslim aldım. Teşekkür ederim gayet başarılı
Teslim aldım.
Hizmetlerden satın aldık, memnun kalıp şimdi bir daha aldık, çok teşekkür ederiz
2 bin dislike aldım güvenilir a+
10 bin izlenme alındı, iş tamamlandı. teşekkürler...
2K Video beğeni hizmeti alındı sorunsuz ve hızlı bir şekilde teslim edildi. Kendisiyle çalışmanızı tavsiye ederim 10 numara satıcı 10 numara iş teşekkürler hizmet için.
teslim aldım teşekkürler
youtube izlenim alındı ilgili bir arkadaş izlenimlerim ulaştı
Ytpara Referanslarım:
daha önce 600 civarı abn aldım, güzel hizmet. biraz daha ucuz olursa toplu alımlarda düşüneceğim.
ref olarak gönderdiği like lar gelmiş kendisine teşekkür ediyorum
Sipariş geçildi.. Bu 3. alışverişimiz oluyor arkadaşla.. Hızlı güvenilir bir bir satıcı.. Teşekkürler..
Anlaştık izlenim aldım bakalım. Bereketini gör kardeşim kolay gelsin.
20 k izlenim sipariş verildi arkadaş bu gece izlenimleri gönderecek. Geç saatte sipariş verdiğim için ödemeyi sabah yapacağım arkadaşın güveni içinde teşekkür ederim 100 tl yarın sabah hesabında olacak. Teşekkürler
izlenimler hızlı bir şekilde alındı..tekrardan çok tşkler..
1000 abone aldım 24 saate geldi arkadaş ilgli . ama pazarlıksız![]()
Abone alındı, abone işlemi birkaç güne yayılarak hızlı bir şekilde sorunsuz tamamlandı.
Son düzenleme: