- Web sitesi
- www.omnitim.com
Anlaştık izlenim aldım bakalım. Bereketini gör kardeşim kolay gelsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederiz. Yine bekleriz.Anlaştık izlenim aldım bakalım. Bereketini gör kardeşim kolay gelsin.
Evet günceldir.Fiyatlar güncel mi ?
Hocamızla ufak bir projede anlaşılmıştır. Kendilerine bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz.Trend Şanslı Türkiye İzlenim alınmıştır sonuç beklenmekte.şimdiden teşkkürler
Abonelerde ufak düşmeler olsada tarafımızca garantilidir.Anlaşılan tutarın altına düşmesi durumunda telafisi ömür boyu yapılmaktadır.abonelerin silinmeme garantisi var mı ? Skype alabilir miyim?
Teşekkür ederim.Yine beklerimizlenimler hızlı bir şekilde alındı..tekrardan çok tşkler..
Haha1000 abone aldım 24 saate geldi arkadaş ilgli . ama pazarlıksız![]()
Hocam merhabalar, henüz çok yeni bir özgün çalışanım referans kabul ediyorsanız benim gelişmemde harika bir katkınız olur. Yardımınız sayesinde sağladığım gelişimi güzel bir yorum ile paylaşırım. Henüz hiç referans alabilmiş değilim. Maddi olarak sallantıda olduğumdan hizmetinizi satın alabilecek bir durumum maalesef yok. Ufak da olsa bir destek sağlarsanız müteşekkir olurum
umarım geri çevirmez bu istegini hocam özgüne herzaman saygım sonsuz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.