Günceldir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pm gönderildi.Detay atabilir misiniz.
Hocam sistemler hakkında detay vermeyim ama muhtelemen bot izlenim almışsınız. Ama gerçi organik pop up dahi de olsa izlenimlerde etkileşim sıkıntısı oluyor. Çünkü kullanıcı videoyu görerek arayarak izlemiyor.1-2 kişiden satın aldım garantili dedilersonrasında biz sorumluluk kabul etmeyiz vs. şeyler dediler kimseye önermediğim birşey bu çünkü insanların cebinde kalsın 1-2 paket sigara parası yalana hileye hurdaya gideceğine 2 gün önce bir arkadaşla görüştüm garantili abone garantili izlenim vs. diyor herşeye garanti veriyor sorduğum soru şuydu ben başka birinden 150 bin izlenim aldım 150 bin izleniminde tek kişi videoya etkileşim göstermedi beğeni yada olumsuz hiç etkileşim yok sende bu hizmet nasıl dedim öyle bir hizmet olsa kendi kanallarıma yaparım falan demeye başladı
size de sorayım hocam hangi konularda garanti veriyorsunuz
Manuel olarak işleme aldım. Panelimiz bugün bakımdaydı. Gecikme için kusura bakmayın. Ama şunuda belirtmek isterim. Üslübunuz hiç hoş değil. Bol referanslı satış yapıyorum. Halen dolandırıldığınızı mı düşünüyorsunuz. Neyse uzatmadan mesajınızı düzeltir misiniz, aksi halde report edeceğim.parayı yatırdık hala tık yok, dolandırıldık mı acaba!
Teşekkür ederim hocam. Şuan performans bakımı var.Bakımdan sonra başlayacaktır. İlginiz için teşekkür ediyorum5-6 adet link için izlenim alındı. Eğer faydasını görürsem diğer kanallarım içinde deneme yapıcam. Hayırlı işler.
Manuel olarak işleme aldım. Panelimiz bugün bakımdaydı. Gecikme için kusura bakmayın. Ama şunuda belirtmek isterim. Üslübunuz hiç hoş değil. Bol referanslı satış yapıyorum. Halen dolandırıldığınızı mı düşünüyorsunuz. Neyse uzatmadan mesajınızı düzeltir misiniz, aksi halde report edeceğim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.