Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam konuda da belirttigim gibi 4 adet quiz boş kanal ve 1 adet video yüklü quiz kanal çekiliş sonucunda hakeden arkadaşlara teslimedilmiştir.Konunun 3. sayfasın başlangıcına kadar tüm ref istiyen arkadaşlara birkaç gün sonra aktif olacak ''15 dakika onaylı kanal'' satışımızdan, tanıtım amaçlı ref verilecektir.[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] Çekiliş bittimi
Dolu kanal için ref geldi...
(85 videolu)
Teşekkürler hocam gerçekten mükemmel bir iş...
Çalışmanız hep bu şekilde olacaksa ayın 23 nden sonra yüklü bir alım yapmak isterim.
Abicim satışın hayırlı olsun.Umarım alnının akıyla çıkarsın.
Dolu kanal için ref geldi...
(85 videolu)
Teşekkürler hocam gerçekten mükemmel bir iş...
Çalışmanız hep bu şekilde olacaksa ayın 23 nden sonra yüklü bir alım yapmak isterim.
Video yuklü kanal alıcam ben hocam gerçi hiç quiz partner kullanmadım ama olsun deneriz dashboard falan alışırım
50videolu kanal 15tl yazmıssın hocam pekı kazandırırmı yanı 3 5kuruşta olsa yoksa süs diyemı atılcak 15tl dıye dedım baya ucuz
Ödemelerden sonra adsenseli kanal alıcam.
Kategorileri gene çizgi,dizi,film vs partnerle aynımı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.