Kalitede Bir Numara Web İstanbul Garantili Mail Satışı

onaylıgmail

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkeze tekrardan merhaba, uzun süre bol miktarda fazlaca kanal satışı yaptık ve şimdiye kadar kimseyi mağdur etmedik. Google güncellemeler ile sistemi her ne kadar imkansız hala getirmiş olsa da sizler için ve tabiki de kendi satış konumuzun ve geçmişimizin prestiji için kaliteden ve garantiden ödün vermeden yeni sistemimiz eski kalitemiz ve hala geçerli olan garantili maillerimiz ile karşınızdayız.

Geçmişten bugune gerek iş gücü gerekse sistemsel maliyetler çok değişmesine rağmen sizlere uygun çok seçenekli satış konumuz artık bu başlık altından devam edecektir.
Skyp: mailhizmeti310

Para Kazanma Açık Kanallar Fiyat Güncelleme

Eski Tarihli Para Kazanma Açık 1000 Aboneli Kanallar: 90 TL
Eski Tarihli Para Kazanma Açık 1000 Aboneli Videolu Kanallar: 110 TL

Para kazanma açık kanallar için stok sormanıza gerek yok. Elimde sınırsız stokta Para kazanma açık kanal mevcuttur. 100 üzeri toplu alımlarda indirim uygulanır.

ABONE HİZMETİ:

Abonelerimizin tümü yabancı ve gerçek abonelerdir. Api Sistemi kullanılmamaktadır. Silinmeme garantilidir. Sistemsel olarak alım sınırı yoktur. Binlerce kanalınıza abone çekebilecek hazır sistemimiz mevcuttur.

1200 Abone 40 TL.

FİYAT LİSTESİ:

3. Kalite Proxy İle Açılmış Kanallar:
Bu kanallarımız 3. sınıf kalitede olup %20 si ünleme düşmektedir. Ünleme düşen kanallar içine video yüklenmemiş olmak kaydı ile 2 ay süre zarfında değişim garantilidir.

Onaysız 3. Kalite Kanal: 90 Kuruş
Onaylı 3. Kalite Profil Ve Kapak Fotolu Kanal: 1.5 TL

2. Kalite Telefondan Onaya Düşmeden Açılan Kanallar:
Bu kanallarımızda ünleme düşme oranı çok azdır, yaklaşık %2-3 tür. Video yüklenmediği takdirde 2 ay boyunca değişim garantilidir

Onaylı 2. Kalite Profil Ve Kapak Fotolu Kanal: 2.2 TL

1. Kalite Gerçek Kullanıcılı Hesaplar:
Ve sıra geldi en kaliteli 1. sınıf kanallarımıza, bu kanallarımız ünleme karşı ve toplu kapanmalara karşı sınırsız garantilir. Bu kanallarımızın en önemli özelliği her biri farklı ve gerçek kullanıcılı hesaplardır.

2018 Onaysız Kanal: 85 Kuruş
2014 Onaysız Kanal: 2 TL
2013 Onaysız Kanal: 2.5 TL
2012 Onaysız Kanal: 3 TL
2011 Onaysız Kanal: 3.5 TL
2010 Onaysız Kanal: 4 TL
2009 Onaysız Kanal: 4.5 TL
2008 Onaysız Kanal: 5 TL TL
2007 Onaysız Kanal: 5.5 TL
2006 Onaysız Kanal: 6 TL

Videoyap Kanal Ekleme Hizmeti: 60 Kuruş

Satış konumuz sadece bundan ibaret mi? Hayır Değil

2006 10k Altı Videolu Kanal: 35 TL
2006 10k Üstü Videolu Kanal: 50 TL

2007 10k Altı Videolu Kanal: 30 TL
2007 10k Üstü Videolu Kanal: 45 TL

2008 10k Altı Videolu Kanal: 28 TL
2008 10k Üstü Videolu Kanal: 42 TL

2009 10k Altı Videolu Kanal: 26 TL
2009 10k Üstü Videolu Kanal: 40 TL

2010 10k Altı Videolu Kanal: 24 TL
2010 10k Üstü Videolu Kanal: 38TL

2011 10k Altı Videolu Kanal: 22 TL
2011 10k Üstü Videolu Kanal: 36 TL

2012 10k Altı Videolu Kanal: 20 TL
2012 10k Üstü Videolu Kanal: 34 TL

2013 10k Altı Videolu Kanal: 18 TL
2013 10k Üstü Videolu Kanal: 32 TL

2014 10k Altı Videolu Kanal: 16TL
2014 10k Üstü Videolu Kanal: 30 TL

2015 10k Altı Videolu Kanal: 14 TL
2015 10k Üstü Videolu Kanal: 28 TL

2016 10k Altı Videolu Kanal: 12 TL
2016 10k Üstü Videolu Kanal: 26 TL

NOT:Satılan maillerin yasadışı işlemlerde kullanılması tamamen yasak ve suç olup kullanıcı sorumluluğundadır. Mailler alındıktan sonra şifre değiştirme işlemi tamamen kullanıcı sorumluluğundadır. Geçmiş Tecrübelerimizden dolayı malesef artık ücret hesaba geçmeden kanal teslimatı yapamıyoruz. Spariş alımımız her zaman açık olup %50 iş öncesi ve %50 teslimat günü şeklinde çalışıyoruz.

Referans işlemi için geçmiş satış konumuzu inceleyebilirsiniz.
Web İstanbul Garantili Mail Satışı

18.08.2018 Tarihli güncelleme.. Arkadaşlar sınırsız stok ile tüm mail satışları devam etmekle birlikte fiyatlar yeni açılacak konu üzerinden güncellenecektir. Fiyat bilgisi için skyptan iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Özünde bir arkadaşımız, ne diyorsa dediği doğru çıktı şimdiye kadar.
Maillerin kalitesini ise konusunda açık açık belitmiş.
Yalnız bu fiyatlar aşırı pahalı. En kısa sürede eski fiyatlar olmasada, eski fiyatlara yakın fiyatlar görmek isteriz :)

konuda çeşitliliğin dibine vurmuş arkadaş helal olsun vallahi :) . bol bol kazançlar diliyorum kendisine. kaliteli mail açıpda onu ayakta tutabilmek gerçekten çok emek istiyor artık. google işi zorlaştırdığı gibi birde zaman zaman saçmalıyor. mail creatorlük çok zor hale geldi. eskiden sistemi 1-2 ayda güncellerdim şimdi 15 günde bir sistem güncelliyorum :( spamcılarda sıkıntılı günlerden geçiyor fiyatı elbette arkadaş belirliyecektir. ama bi tık aşağı çekmenizi tavsiye ederim nacizane...

Son düzenleme:
güzel hizmet lakin fiyatlar çok yüksek
hayırlı satışlar

Fiyatlar çok ama çok yüksek bu kadar abartmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Hayırlı satışlar.

Özünde bir arkadaşımız, ne diyorsa dediği doğru çıktı şimdiye kadar.
Maillerin kalitesini ise konusunda açık açık belitmiş.
Yalnız bu fiyatlar aşırı pahalı. En kısa sürede eski fiyatlar olmasada, eski fiyatlara yakın fiyatlar görmek isteriz :)

skyptan yazmanız halinde size her zaman kolaylığımız olacaktır. değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 17:08 ---------- Önceki Mesaj 17:05 ----------

konuda çeşitliliğin dibine vurmuş arkadaş helal olsun vallahi :) . bol bol kazançlar diliyorum kendisine. kaliteli mail açıpda onu ayakta tutabilmek gerçekten çok emek istiyor artık. google işi zorlaştırdığı gibi birde zaman zaman saçmalıyor. mail creatorlük çok zor hale geldi. eskiden sistemi 1-2 ayda güncellerdim şimdi 15 günde bir sistem güncelliyorum :( spamcılarda sıkıntılı günlerden geçiyor fiyatı elbette arkadaş belirliyecektir. ama bi tık aşağı çekmenizi tavsiye ederim nacizane...

sizinle tanışmak bugune kadar kısmet olmadı ama isminizi çok duyduk. güzel düşünceniz için teşekkür ederim. fiyatlar konusuna gelince bir zamanlar ytparada ki en düşük fiyatlar ile satıış yaptık ama malesef sistem artık eskisi gibi değil. ya kaliteden ödün vermek gerekiyor yada satışa devam edip fiyatları yukarı çekmek gerekiyor. biz kaliteden ödün vermeden satışa devam etmeyi tercih ettik. çünkü sizi tenzih ediyorum ama artık mail açma konusunda herşey bitti. gün gelecek malesef günde 3 taneden fazla mail açılamayacak. ama biz sürekli bu kalitede fazlaca açmaya devam edeceğiz.

Kanalları açık açık belirtmen çok güzel olmuş, işinde uzmansın tabi buda fiyata etki edecektir, fakat fiyatlar arkadaşlarında dedigi gibi yüksek, tabi işine gelip alan arkadaşlarımız mutlaka olacaktır, ama çok kanal çalışan arkadaşlar bu durumdan etkilenir..
iyi satışlar..

Kanalları açık açık belirtmen çok güzel olmuş, işinde uzmansın tabi buda fiyata etki edecektir, fakat fiyatlar arkadaşlarında dedigi gibi yüksek, tabi işine gelip alan arkadaşlarımız mutlaka olacaktır, ama çok kanal çalışan arkadaşlar bu durumdan etkilenir..
iyi satışlar..

güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. şuana kadar bu yeni listeden 700 adet karışık ve videolu kanallar verdik. bu mailler sadece youtube için kullanılmıyor, youtube dışında bir çok özel iş için kaliteli ve gerçek maillere ihtiyaç duyuluyor. bizde satış konumuz ile birlikte bu boşluğu kapıyoruz.

skyptan yazmanız halinde size her zaman kolaylığımız olacaktır. değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 17:08 ---------- Önceki Mesaj 17:05 ----------

sizinle tanışmak bugune kadar kısmet olmadı ama isminizi çok duyduk. güzel düşünceniz için teşekkür ederim. fiyatlar konusuna gelince bir zamanlar ytparada ki en düşük fiyatlar ile satıış yaptık ama malesef sistem artık eskisi gibi değil. ya kaliteden ödün vermek gerekiyor yada satışa devam edip fiyatları yukarı çekmek gerekiyor. biz kaliteden ödün vermeden satışa devam etmeyi tercih ettik. çünkü sizi tenzih ediyorum ama artık mail açma konusunda herşey bitti. gün gelecek malesef günde 3 taneden fazla mail açılamayacak. ama biz sürekli bu kalitede fazlaca açmaya devam edeceğiz.

benim tüm müşterilerime anlattığım şeyleri paylaşmışsınız kesinlikle aynı düşüncedeyim. çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinde

2006 Videolu alındı, uzun zamandır mail alırım şuana kadar hiçbir problem çıkmadı teşekkür ediyorum.

hocam hayılır satışlar uzun sureli çalıştım kendısı ile piyasa suan kendısı çok iyi tanırım stogum olmadıgında kendısınden 20k ya yakın mail aldım bi tanesinde bile tek skıntı cıkmadı suanda bile işim çıksa tek yanına gıdıcegım kişidir
fiyat konusunda cok haklı. piyasa artık boyle yapılan işin emegi bu ne fazla ne az

bol kazançlar hocam.

2006 Videolu alındı, uzun zamandır mail alırım şuana kadar hiçbir problem çıkmadı teşekkür ediyorum.

teşekkür ederim hocam her zaman bekliyoruz

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

hocam hayılır satışlar uzun sureli çalıştım kendısı ile piyasa suan kendısı çok iyi tanırım stogum olmadıgında kendısınden 20k ya yakın mail aldım bi tanesinde bile tek skıntı cıkmadı suanda bile işim çıksa tek yanına gıdıcegım kişidir
fiyat konusunda cok haklı. piyasa artık boyle yapılan işin emegi bu ne fazla ne az

bol kazançlar hocam.

Sizin gibi sözünde duran insanlarla her zaman sürekli her koşulda çalışırız hocam. güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum ve size iade ediyorum:)

1000 Adet Onaylı Gmail alınmıştır arkadaşın ilgi ve alakasında teşekkür ederim...

3 gündür kanal almaya çalışıyorum :/ skypeden çok geç dönüş yapıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri