Selamun Aleykum.
Şunu belirteyim biraz borcum var onu ödemem lazım artık çok gecikti lütfen konuyu baltalayıcı mesajlarla kaynatmayın.
Amacım Kimsenin İçeriğini Çalmak Değil. LÜTFEN videoları bi yere upload ederken isimlerini 1,2,3 diye değişip verin sonra biri kanalınızı spamlar benim üstüme kalır.
EDİT: Kendime Ait Küçük bi VDS'm var artık , torent veya yt linki verebilirsiniz.Şimdilik Günlük 100 video yapabilirim VDS performansı yüzünden.
Kendime Has Dünya Geneli Engeli, Eşleşen geçme yöntemlerim var(ÇERÇEVESİZ, ((video ortası ışık değil)) VE 720p) her içeriğe uygun özel çerçeve yapabilirim.
Render Yaptığım videoları denemeden size vermiyorum denedikten sonra kanaldan siliyorum, ve size yadisk linki olarak veriyorum, EĞER SİZDE TEKRAR ENGEL VERİRSE tekrar render alıyorum veya para iadesi yapıyorum.
Toplu videolar için uygun fiyat düşünülebilir tabiki.
1-30 dakika arası videolar için: 3 Tl
30-60 dakika arası videolar için: 3,5 Tl
60+ üstü videolar için: 4 Tl
REFERANSLAR
Şunu belirteyim biraz borcum var onu ödemem lazım artık çok gecikti lütfen konuyu baltalayıcı mesajlarla kaynatmayın.
Amacım Kimsenin İçeriğini Çalmak Değil. LÜTFEN videoları bi yere upload ederken isimlerini 1,2,3 diye değişip verin sonra biri kanalınızı spamlar benim üstüme kalır.
EDİT: Kendime Ait Küçük bi VDS'm var artık , torent veya yt linki verebilirsiniz.Şimdilik Günlük 100 video yapabilirim VDS performansı yüzünden.
Kendime Has Dünya Geneli Engeli, Eşleşen geçme yöntemlerim var(ÇERÇEVESİZ, ((video ortası ışık değil)) VE 720p) her içeriğe uygun özel çerçeve yapabilirim.
Render Yaptığım videoları denemeden size vermiyorum denedikten sonra kanaldan siliyorum, ve size yadisk linki olarak veriyorum, EĞER SİZDE TEKRAR ENGEL VERİRSE tekrar render alıyorum veya para iadesi yapıyorum.
Toplu videolar için uygun fiyat düşünülebilir tabiki.
1-30 dakika arası videolar için: 3 Tl
30-60 dakika arası videolar için: 3,5 Tl
60+ üstü videolar için: 4 Tl
REFERANSLAR
İlk etapta 100 video için anlaşıldı.İlgili bir arkadaş.İşleri aksatmazsa eğer 1k video için anlaşma yapılacaktır![]()
Arkadaş gerçekten çok özverili ve çok çalışkan yaptığı işi güven ve iş disiplini ile yapıp teslim ediyor yaptığı işten ben gerçekten memnun kaldım arkadaşla sürekli çalışmayı düşünüyorum![]()
Örnekler harika tavsiye ederim, ışıksız çerçevesiz .... Kardeşim hemen çalışmaya başlayalım, pm atıyorum arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim arkadaşı...
Mükemmel kaliteli dünya geneli geçmiş helal olsun
Çok temiz bu kadarıda harbi iyi yani bildiğin normal atılmıs sankı![]()
kesinlikle tatmin edici akşam 20 video göndericem![]()
arkadaşla sürekli (ben skype açtıgım sürece) skypeda görüşüyoruz,daha öncede engel geçtigi videolarını gördüm ve işini gayet iyi yapan bi arkadaş.forum nickini bilmedigim için pm istemiştim.kaç defa bu konuyu açayım dedi vazgeçti,açayım dedi vazgeçti.sonunda açmış
![]()
hayırlı işler,bol kazançlar![]()
2 video 60+ teslim alında baya hızlı bi kardeşimiz.. henüz yüklemeleri yapmadım yükledikten sonra dönüş yapacağım..
hakkaten çok başarılı ve güvenilir bir kardeşimiz...
hocama 60+ 15 video için iş verilmiş kaliteli ve hızlı bir şekilde videolar teslim alınmıştır.
Arkadaşa 10 videoluk dünya engeli geçtirilmiştir süper hızlı ve kaliteli hizmet.
Son düzenleme: