Kaliteli Dünya Engeli ve Eşleşen (Ses ve Görüntü)

pan/crop la en fazla 2 3 video geçersin 4ncüsünde yersin engeli kalıcı olmadığı sürece bir işe yaramaz bu taktikler

Evet kaliteli olmuş hocam Ref alayım kısaca olmaz mı :)

kısa videolarda dünya engeli kolay iş bu videoyu kesip kırpmadan ben geçerim ama asıl mesela +15 dk dünya engeli geçebilmekte

kısa videolar aldatabilir. önemli olan 1 saat üstü videolarda denemek. kalite olarak güzel fakat önemli olan çok uğraşmadan her videoda aynı başarıyı sağlayabilir misin? eğer %90-95 geçerseniz o zaman tebrik ederim.

sonucu değiştirmez hocam bana bu taktikle arrow'un 1 bölümünü koyun bende elinizi öpeyim :)
pm den göder yöntem her video için geçerli

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

kısa videolar aldatabilir. önemli olan 1 saat üstü videolarda denemek. kalite olarak güzel fakat önemli olan çok uğraşmadan her videoda aynı başarıyı sağlayabilir misin? eğer %90-95 geçerseniz o zaman tebrik ederim.

her video için taktik aynı ve uğraşmadan 5 dk denemelere devam edeceğim varsa deneyebileceğim videolar gönderebilirsiniz

pixel frame yapmışsın dostum , renk bazlı yani buda tonlamayı değiştirir ve sensörleri sadece kısa süreliğine videoyu algılamasını engeller ama mutlaka yakalar bir zaman.. ayrıca uzun videolar da yada sabit yakın ekranlarda bu işe yaramaz Mesela filim gibi?

pm den göder yöntem her video için geçerli

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

her video için taktik aynı ve uğraşmadan 5 dk denemelere devam edeceğim varsa deneyebileceğim videolar gönderebilirsiniz

pm attım.

videoya engel gelmiş bile :D yukardaki arkadaşın dediği gibi en fazla 10 15 dk durur hadi diyelim 2 gün dursun 3ncü gün dünya engeli yer bu videoda olduğu gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri