süresiz olarak durdurulmuştur, çalışan arkadaşlara teşekkürler, herhangi bir sıkıntıda bana hala skype ile ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ref olabilirim
ref olabilirim
30 adet alındı gerçekten çok başarılı çalışmış arkadaş. Hesaba ait tüm detaylar girilmiş ve özel birkaç öneride kendisine bulundum![]()
Tavsiye ederim, hayırlı satışlar![]()
Hocam skype adresim enesayhan57 ekleyin yarın konuşalım
ref olabilirm hocam
Hoş geldin aramıza hayırlı satışlar![]()
Kendisine kefilim bu işe ilk başladıgımda kendisi ile alış verişimiz olmustu 200 kadar kanal siparişi vermişti sonrasında sanırım 2bin civarı kanal alısverişimiz olduufak tefek hatalarım vardı hesap açarken bazen sorunlar yasıyordum ilk baslarda biraz kapanan falan olmustu hatta sattıgımız kanallarda.ömer beyde antepte ünide okuyan biriymiş bu vesile ile kendisiyle tanısma fırsatımız oldu ve bana sattıgımız kanalların kapanmaması için gerekli tüm püf noktalarıda öğretti üstadım diyebilirim yani
uzun süredir denk gelemiyorduk selamlar ve hayırlı satıslar üstadım destek lazım olursa seve seve elemanınız bile olurumbu işe girdiğinize çok sevindim kanal eksiğim olursa mutlaka gelcem konuya
![]()
Paypal dışında bi ödeme yöntemi var mı acaba ?![]()
pm cevaplandı.Hocam pm attim
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
100 adet lazım.
pm cevaplandı.
hocam bugun gelecek hesaplar da su anda satıldı, eğer 100 adet alacaksanız 2 gun beklemeniz lazım, ve cok fazla indirim yapamıyorum maalesef, eğer kabul ederseniz pm atabilirsiniz.
indirim sorun değil 100 taneyii tek seferde değil parç parça da atabilirsiniz.
hesaplar zamanında sorunsuzca teslim alındı. güvenilir satıcı, kaliteli hizmet teşekkürler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.