Kaliteli , Manuel Video Yükleme Hizmeti

Satışlarımız Devam etmektedir.Yeni iki adet Özel Paketimiz Satışa Sunulmuştur.Bol kazançlar...

[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] son aldığınız kanalda para kazanmalar ne zaman pasifize duruma geldi ? Bu konu hakkında detaylı bir açıklama yazarmısınız ?

Ek olarak kanalınızın tamamı mı ? para kazanmaya kapatıldı ?
[MENTION=11704]Sudden4Rush[/MENTION] sizin tarafınızdan nasıl bir sorun olmamaktadır ? [MENTION=9438]bysasa[/MENTION] cevap verdikten sonra tekrardan konu hakkında bir yorumunuzu bekliyorum.

[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] son aldığınız kanalda para kazanmalar ne zaman pasifize duruma geldi ? Bu konu hakkında detaylı bir açıklama yazarmısınız ?

Ek olarak kanalınızın tamamı mı ? para kazanmaya kapatıldı ?
[MENTION=11704]Sudden4Rush[/MENTION] sizin tarafınızdan nasıl bir sorun olmamaktadır ? [MENTION=9438]bysasa[/MENTION] cevap verdikten sonra tekrardan konu hakkında bir yorumunuzu bekliyorum.

hayır en son aldığım kanalın tamamı para kazanmaya kapatılmadı
2. telafide bulunduğu 21 Ağustos ta yükleme yaptığı ve teslim ettiği kanalın % 85 e yakın videolarının para kazanması gitti

buna açıklama olarakta youtubeden kaynaklı bir durum ben iade yapamam dedi

diğer kanalıda bekliyorum bugün yarın gider gibime geliyor..başlamış ondada videolarda para kazanma özelliğinin kaybolması

36 gün önce 20 adet kanal yaptırdım, 15 gün önce 20 kanal daha teslim aldım.Son vermiş oldugum 50 kanal şiparışinide az önce teslim ettiler.Hiçbir kanalda hiçbir sorun şuana kadar yaşamadım.Katogoriyi kendim verdim, etiketleri bizzat kendim yazdım verdim.Siz sadece yükleme işini yapın dedim.Onlarda yaptılar, gayette memnunum, tavsiye ederim.
[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] , siz tüm işlemleri arkadaşlara bırakarak hata yapmışsınız, çalışacagınız katogorileri belirleyin, etiketlerinizi siz seçin verin, böyle sorunlar yaşamazsınız.
Bir şekilde aranızda anlaşın lütfen, bu polemiğide daha fazla uzatmayın arkadaşlar.Birbirinizi anlamaya çalışmazsanız bu sorunu çözemessiniz.Biraz anlayışlı olup sorunuzu çözün lütfen.
Saygılar...

Orasını Sadece Allah bilir (bildirdikleri hariç)
Belkide benim günahım herkesten çoktur bunuda bilirim benim tek derdim Hakkımı aramak iade etmeyecem dediği için bu arayış içine girdim yoksa msjlarımdada belirttiğim gibi 2 iadeyi bir şekilde yaptı daha önceden ...

Ahirete bırakıyorum çünkü laftır kişiyi daim eden haktır kişiyi baki eden ...

Hocam tmm daha fazla ahiret din karıstırmayalım .Böyle bir konu için uzatmayacagım paypal verin yorumlarınızı editleyin hemen 10 tl nizi yolluyum.Kimse ugrasmasın forumdaki arkadaşlarıda mesgul etmeyelim helalleşelim bitsin gitsin.

Bitcoin olsaydı bende denerdim bazı reklam firmalarından ödeme alınca paypal ile almayı düşünüyorum.

hocam bizim kapımız herkese açık.iletişim bilgilerimiz konumuzda mevcut ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz 7/24 .
her zaman bekleriz..

verdiğiniz dizi kanallarında günlük ortalama ne kadar gelir sağlanıyor

verdiğiniz dizi kanallarında günlük ortalama ne kadar gelir sağlanıyor

Hocam garanti birşey söylememiz mümkün değil.Bu birazda size bağlı mesela sasyal paylaşım sitelerinde kanalın reklamını yaparak.Etiketlerde düzgün kelimeler seçerek videolarınız ön sıralara çıkar.Ondan sonrada günlük 10 da alırsınız 50 de.Ama garanti bişey söylenemez tabiki.
---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 13:43 ----------

İade için hesap bilgileri bekleniyor...

Son düzenleme:
Bakınız konuda bilgi vereyim. Arkadaş, hem işi sarsılmasın diye hemde müşterisi mağdur olmasın diye iade yaptı. Hizmet almadan konuya baltalayıcı mesajlar atanların tamamı silinecektir. Arkadaş özellikle iade almadığını belirtiyor. Bu konuya bu şekilde bir açıklama getirelim.

Bakınız konuda bilgi vereyim. Arkadaş, hem işi sarsılmasın diye hemde müşterisi mağdur olmasın diye iade yaptı. Hizmet almadan konuya baltalayıcı mesajlar atanların tamamı silinecektir. Arkadaş özellikle iade almadığını belirtiyor. Bu konuya bu şekilde bir açıklama getirelim.

Açıklamanız için teşekkür ederim hocam.

---------- Spam Engelliyici 23:16 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Paket olmadan herhangi bir video uzunluğuna ve sayısına bağlı olmaksızın ! geçme hizmetimiz başlamıştır.Skype üzerinden iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.Bol kazançlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri