Kaliteli Onaysız Gmail Youtube Kanal Satışı

• Kullanıcı djmahony80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

djmahony80

Kayıtlı Üye
Kaliteli Onaysız Gmail Youtube Kanal Satışı 0.75 Kruş

Merhabalar,

Kaliteli Onaysız Gmail Youtube Kanal Satışı
Günlük 100 adet onaysız gmail + Youtube kanalı hazırlıyorum

KANALLAR 3 AYRI TESTTEN GEÇİLEREK AÇILMAKTADIR

KRONİK SORUN OLAN VİDEOYAP KANAL BAĞLANIP VİDEO YÜKLENDİKTEN 1 HAFTA VEYA 10 GÜN SONRA KANALLAR KAPANIYOR

BİZ BU SORUNU ÇÖZDÜK

HER KANAL TEK TEK KONTROLDEN GEÇİYOR EĞER SİZ BİR HATA YAPMADIYSANIZ KESİNLİKLE KAPANMA YAŞAMAZSINIZ

Stok Günlük 100 adettir
adet fiyatı 75 krş.
GÜNLÜK 5 KİŞİYE REF VERİLECEKTİR
İsteğe göre hesaplar onaylıda teslim edilir

Son düzenleme:
"1 ay video yüklenmediği taktirde garantilidir" cümlesiyle kastettiğiniz nedir? 1 ay boyunca bekleyip daha sonra video yüklersek ve patlarsa iade mi yapıyorsunuz? Yoksa video yüklemediğimiz sürece 1 ay dayanır, sonra ne olur bilemem mi diyorsunuz? Cümleniz devrik olmuş gibi.

Kanallar zaten 2 aylık video yüklediğinizde risk size ait kastım şu bu kadar kanal alıpta özgün çalışılmayacak olması spam herzaman risktir

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 19:29 ----------

100 adet kanal forum dışı satılmıştır

[MENTION=10522]ce7in[/MENTION] bir an şaka yapıyorsunuz sandım ciddiymişsiniz :)

[MENTION=10522]ce7in[/MENTION] bir an şaka yapıyorsunuz sandım ciddiymişsiniz :)

Gayet ciddiydim fakat söylemek istediğim cümlenin farklı yerlere çekilebileceği ve anlamsızlığıydı. "Video yüklenmediği taktirde garantilidir" cümlesi kastedileni olması gerektiği gibi anlatmıyor. İlk okuduğumda farklı anladım, sonraki okuyuşumda farklı anladım. Konu sahibi "kanalın kapanıp kapanmaması yükleyeceğiniz videolara bağlıdır, kanalların bir sorunu yoktur" demek istemiş fakat "video yüklenmediği sürece" demiş. Bir kriter belirtmemiş. Peki kapanmaya sebep olmayacak bir video (kendi yaptığınız saçma bir animasyon videosunda bile) yüklendiğinde bile kanal kapanırsa? Bu durumda sorumluluk kabul edilmeyecek mi? Bazen böyle kapanmalar olabiliyor ve sorun videolardan kaynaklanmıyor. Kanalın içi boşken isterse 1 sene beklesin. İlk video'yu attıktan sonra 24 saat içinde kapanmalar yaşanabiliyor. Üstelik video içeriğinin ne olduğuna bakmaksızın. Bu durumda ben sorunu kanalın açılışında ararım ve konu sahibi de ilk mesajında böyle bir durumda sorumluluk kabul etmeyeceğini belirtmiş. Sonuçta sorun video'da olmasa bile video yüklenmiş oluyor ve ilk mesaja göre konu sahibinin sorumluluğu ortadan kalkmış oluyor.

Benim öğrenmek istediğim böyle bu durumda nasıl bir yol izleyeceğiydi. Sizin de anlayabileceğiniz gibi gayet ciddi bir soru. Şaka yaptığımı nereden çıkardınız?

Kanallar zaten 2 aylık video yüklediğinizde risk size ait kastım şu bu kadar kanal alıpta özgün çalışılmayacak olması spam herzaman risktir

Bu kadar kanal alınıp özgün çalışılabilinir. En azından ben böyle yapacağım. Evet, videolar otomatik oluşturulacak fakat hepsi özgün olacak. Herhangi bir yerden alıntı, kopya vs. tek bir pixel dahi içermeyecek. Üstelik anlamlı, izlenebilir ve manuel oluşturulmuş gibi olacak. Kendi açtığım kanallarla yaptığım denemelerde herhangi bir kapanma vs. yaşamadım fakat fazla sayıda kanala ihtiyacım var ve kanal açmakla uğraşacak zamanım yok. Bu yüzden kanalları satın almayı planlıyorum. Soruyu sorma amacım da buydu.

Son düzenleme:
Hocam özgün çalışacaksan sana garanti veriyorum 1 yıldır kullanıyorum kanallarda hiç kapanma yaşamadım
Kanalla özel bir taktik ile açılmaktadır kapanma söz konusu değildir özgün çalıştığınız taktirde

Hocam özgün çalışacaksan sana garanti veriyorum 1 yıldır kullanıyorum kanallarda hiç kapanma yaşamadım
Kanalla özel bir taktik ile açılmaktadır kapanma söz konusu değildir özgün çalıştığınız taktirde

Ozgun kanal kapansa bile geri actirilir zaten.

Kisaca, kapanma garantisi yok diyorsunuz dolayli sekilde. Zaten dogrusu da budur.

Kim diyorsa spam yapsanizda kapanmaz diye, yalan soyluyordur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri