Kaliteli saç kesme Makinesi

madnessdaily

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar malum karantina dolayısıyla evdeyiz ve berberler kapalı bu gidişlede uzun süre kapalı kalıcak gibi duruyor kendi saçımı kendim keserim diye düşünüyorum birkaç videoda izledim nasıl kesileceğini tarif eden ufaktan elimde yatkın berberimin kullandığı makineden sipndiariş vermek istiyorum önce kendi saçımı kesen oldumu makine hakkında bilgisi olan varmı

https://www.gittigidiyor.com/oyunca...inesi-vucut-kili-tiras-makinasi_pdp_546293365

TR 658 var bende ama sakallar için kullanıyorum saç kesmek biraz evde zor olur bu makine ile mm leri çok kısa çünkü anca sakal düzeltme ve ense düzeltmeye yardımcı olur (makine kaliteli ve sıfır kesiyor)

korona milleti berber de yaptı ya sonunda. daha da bişey demem

Arkadas evde tras oluyorsunuz iyi güzel ama berberinizi bi arayın abi sana 50 100 tl yollayım 2 3 tras alacagım olsun diyin adamlar aç aççç

4-5 yıldır kullandığım profosyonel berber makinası var. Benim aldığım zamanlarda 92 lira idi. Berberimde bu makinalardan kullanıyor. Zamanında alibaba gibi sitelerde toptan 10 dolara satılan ürünlerdi. Şimdi 300-400 arasında geziyor pahalanmış :)

roman beauty rm-hc032

tibkis.jpg

ljgdIR.png

Daha kaliteli makina isterseniz WAHL marka Madein : USA evde ömür boyu kullanırsınız.

yMYxwl.png

Moser Madein Germany ömür boyu kullanabileceğiniz makina. Berbelerin kullandığı makinalar.

TtJvOr.png

Üç markanın ürünlerini alabilirsiniz. Bütçe uygun isterseniz roman beauty ürünlerini tavsiye ederim. Sakala jilet vurmak istemeyenlere wahl tavsiye ederim. Kablolu ve Kablosuz modelleri var. Aliexpress önceden ilanı vardı. Şimdi göremedim.

https://www.youtube.com/watch?v=ck16WAzindw

Wahl kablosuz sıfır kesen model makinası ilerde alabileceğim makina. Sakal jilet kesmek istemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum :) Kablolu kablosuz fark etmez.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri