Kalp Krizi Geçiriyor Olabilir miyim?

sol omuz ağrısına ilave olarak sağ ayak 3. parmakta titreme varsa durum vahim

biraz daha espri kasında adamcağız kahrından ölsün :o yakında doktor yok mu hocam git bi gözük acile.

Ya acaba dedim tüm belirtiler aynı anda kendini gösteriyor mu yoksa sadece biri olabiliyor mu diye fikrinizi almak istedim arkadaşlar :) İlla ki hepimizin çevresinde kalp krizi vakaları olmuştur. Ama Dean arkadaşın söylediğine göre hiç belirti olmadan da oluşabiliyor. Hastane cok uzak önce bir de taksi bulmam lazım. Aspirin buldum bi tane. Normalde koraspin bulunduruyordum da bitmiş.

sol omuz ağrısına ilave olarak sağ ayak 3. parmakta titreme varsa durum vahim

Yapma ya kardeşim :o sağdan mı 3. yoksa soldan mı 3. parmak :D

aç-kapa-düzelir.jpg

Evet beyler forumda açılan en absürd konulardan biri olmaya aday bir konu açtım farkındayım ama eğer öyle bir durum varsa bir daha foruma girmezsem siz de anlarsınız arkamdan helvamı kavurursunuz :D

Sol omzumda bir ağrı var. Birgün kalp krizi geçireceğime inandığımdan tedirgin oldum. Sol omuzda var henüz kolda çok yok gibi. Ama diğer belirtilerden göğüs ağrısı, terleme, nefes darlığı falan yok şuan.

Tam da özgün kanal için video montajı yapıyordum daha yapacak çok işim çekilecek çok videom vardı :o Ne diyorsunuz gidici olabilir miyim?

yalnız değilsin artık nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor . :(

ama dertten sıkıntıdan bunu iyi biliyorum :( battık o yüzden :(

you should be go a doctor as immediate as possible. :D bu kadar arkadaş Türkçe yazmış bende İngilizce yazayım hocam ne dediğimiz önemli değil.

Yok gitmedim arkadaşlar, çıktım aspirin buldum onu çiğnedim bekliyorum. 2 saati geçti birşey olmadı. Gerçi hoş, bu birşey olacak mı acaba diye beklenilecek bir durum değil tabi. Omuzumdaki ağrı epey azaldı sadece kolda hafif bir uyuşukluk tarzı birşey var ama o da gün boyu pc başında kollar masa üzerinde olduğundan olabilir, yani öyle ümit ediyorum, evrene pozitif enerji göndermeye çalışıyorum :)

Kaygınız olabilir sadece. Zira bende haftada 2-3 kez kalp krizi geçirdiğimi düşünüyorum :D Biraz psikolojik.

Kaygınız olabilir sadece. Zira bende haftada 2-3 kez kalp krizi geçirdiğimi düşünüyorum :D Biraz psikolojik.

Evet yukarıda bir arkadaş anksiyeteden bahsetti öyle birşey de olabilir. Ama tam montaj esnasında keyfim gayet yerindeyken yerini ufak bir ağrı ile kaygıya bıraktı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri