Kameralardan anlayan var mı?

Cep telefonun daha iyi iş çıkarır. 5mp kamera mı olur.

3'ü alma hocam.3 gün boyunca sürekli kullandım, hiç full hd görüntü elde edemedim.Bütçenizi biraz artırarak başka kameralara göz atmanızı öneririm.

4- Hiç birisi

Ama illaki onlardan birisi olsun diyorsan tabiki 3.

[MENTION=12768]Jaseph[/MENTION] hocam sizin epey tecrübeniz vardır, arkadaşın konusunu dağıtmak gibi olmasın ama ben de size danışmak isterim, iç mekanda ve daha çok yakın çekimde çalışabileceğim, özellikle odaklanması çok iyi olan 1-2K TL arası bir makina önerebilir misiniz?

Şuan Nikon Coolpix S9050 ve Samsung Galaxy s5 ile çekimlerimi yapıyorum ancak Nikon yetersiz ışıkta S5 de odaklanmada yetersiz kalıyor.

[MENTION=12768]Jaseph[/MENTION] hocam sizin epey tecrübeniz vardır, arkadaşın konusunu dağıtmak gibi olmasın ama ben de size danışmak isterim, iç mekanda ve daha çok yakın çekimde çalışabileceğim, özellikle odaklanması çok iyi olan 1-2K TL arası bir makina önerebilir misiniz?

Şuan Nikon Coolpix S9050 ve Samsung Galaxy s5 ile çekimlerimi yapıyorum ancak Nikon yetersiz ışıkta S5 de odaklanmada yetersiz kalıyor.

İmkanın varsa D7100 al, iç veya dış heryerde işini görür ama 18-1*5 lens ile sana 3 civarı bir rakama mal olacaktır. Yok pahalı dersen Samsung HMX-QF30//XTR 20x Optik 2.7"LCD HD Video Kamera Fiyatı buda özellikle iç mekanda işini görecektir.

İmkanın varsa D7100 al, iç veya dış heryerde işini görür ama 18-1*5 lens ile sana 3 civarı bir rakama mal olacaktır. Yok pahalı dersen Samsung HMX-QF30//XTR 20x Optik 2.7"LCD HD Video Kamera Fiyatı buda özellikle iç mekanda işini görecektir.

Teşekkürler hocam ikisini de inceleyeceğim.

18-1*5 lens ile dediğiniz sanırım şu makina, değil mi?

Nikon D7100 18-105 Vr Kit 24.1 Mp 3,2" Lcd Ekran Slr Dijital Fotograf Makinesi - Vatan Bilgisayar

Hoca madem bilir kişisiniz ben de yazayım, 1 - 1,5K arası iyi bir şey önerir misiniz?

Şunu açmıştım önceden: http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/60063-ozgun-icin-kamera.html

edit: Özellikle camcorder arıyorum.

Hoca madem bilir kişisiniz ben de yazayım, 1 - 1,5K arası iyi bir şey önerir misiniz?

Şunu açmıştım önceden: http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/60063-ozgun-icin-kamera.html

edit: Özellikle camcorder arıyorum.

Canon'n pro versiyonları hariç diğer tüm serilerin videoda basarılı olduğu soylenemez, ilk başlarda çektiği videolar hoşuna gidebilir belki, hele yeni başlıyorsan ama belirli bir süre sonra işi daha iyi ogrendiğin zaman seni asla tatmin etmeyecektir.

Gecen hafta fransada idim, herkesin elinde desem yeridir samsung video kameralar vardı, Almanya'da da hayli artmaya basladı. Sosyal meda üzerine calısanların cogu Samsung tercih ediyor, demek ki basarılı.

Alacağın makina 50-60fbs olsun ve birde sarsıntı önleme olayı. Şİmdi arastırma yapacak kafa yok bende ama gözüme çarpan bişi olursa yazarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri