Kamerası düzgün android telefon önerisi (2.el)

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Pek oyun vs.. bakmam, işlemci,ram vs.. değil de kamerasına odaklanıyorum. O yüzden 2.el fiyatı 600-700 tl'ye kadar bir android telefon öneriniz var mı ?

huawei p20 lite muazzam bir kameraya sahip kullanma imkanım oldu çok beğendim :)

edit: bütçe kısıtlıymış

bir arkadaş özelden LG G4 yazdı, kamera iyiymiş gerçekten. 550 TL'ye sıfır ayarında buldum ama "YURTDIŞI OLUP KAYIT YAPTIRILMIŞTIR." yazıyor, bu ne demek oluyor ki acaba

yurtdışından geitmişler ya İMEİ atmışladır yada gümrükte Kaydı yapılmıştır hocam bütçe kısıtlıymış sony olmaz :)

bir arkadaş özelden LG G4 yazdı, kamera iyiymiş gerçekten. 550 TL'ye sıfır ayarında buldum ama "YURTDIŞI OLUP KAYIT YAPTIRILMIŞTIR." yazıyor, bu ne demek oluyor ki acaba

1 yıl g4 kullandım hem de ilk çıktığında ozamanın 1500 lirası gibi bi para ödeyerek aldım evet kamera gerçekten çok iyi ama 4k videoyu yanlızca 5 dakika çekiyor ek olarak kendisi telefondan çok cep sobası işlevi görüyodu bir cihaz ancak bu kadar ısınır öyle ki ısındığı için kendi kendini kapatıyodu bazen uzak durun

1 yıl g4 kullandım hem de ilk çıktığında ozamanın 1500 lirası gibi bi para ödeyerek aldım evet kamera gerçekten çok iyi ama 4k videoyu yanlızca 5 dakika çekiyor ek olarak kendisi telefondan çok cep sobası işlevi görüyodu bir cihaz ancak bu kadar ısınır öyle ki ısındığı için kendi kendini kapatıyodu bazen uzak durun

hocam g4 almaya niyetleniyordum zaten, hepsinde aynısı mı vardır dersiniz

Lg g4 ve g3 modellerinde kronik anakart arizasi sorunu var.2. Ellerin buyuk bir kisminda bu sorun var bircok kullanici farkinda bile degil. Şarjim erken bitiyor, cok isiniyor gibi şikayetlerde bulunurlar genelde.
Bütçenizi biraz yükseltirseniz Samsung A serilerini önerebilirim. Sonyde kamera konusunda mükemmel bir cihaz fakat içini açan gören tövbe eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri