Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buradanda ref lütfen
hayırlı işler
Satışlarımız devam etmektedir.
acil vds lazımdı 8 tl lik vds aldım kuruldu hazır diye mail geldi vds ye giriş yapılamıyor iptal eder misin
hocam bana kıyak yapıp mobil ödeme olarak alsanız olmazmı ben telefondan size gönderiyim![]()
Anlamadım mobil ödeme ile alım yapabiliyorsunuz.
ciddimisin hocam o zaman hemen alıyorum genelde kimse mobil ödeme kabul etmiyorda![]()
Bizde ne olursan ol gel mantığı bulunuyorKredi kartı, Mobil ödeme, Eft, Havale hepsi mevcut.
up down izni ve limitsiz trafik var değil mi hocam?
sunucunuz kurulmuş ve aktif iptal edilecek bir durum yok ve panelinizden reset yada yeniden kurulum herşeyi yapabilirsiniz.
yeni düzelmiş gece yoktu dediklerinide yaptım istersen [MENTION=11620]era[/MENTION] hocaya da sorabilirsin kendiside denedi
---------- Spam Engelliyici 13:53 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------
verilen vds ye hala giriş sağlayamamaktayım arkadaşlar almayı düşünen arkadaşlar dikkat etsin.İlk başta vds online değildi şu anda şifresi yanlış sanırım
çalıştığını söylediğiniz vds nin kullanıcı adı administratordu admin olarak değişmiş?
Efendim siz 1b sunucuya server 2012R2 kurmuşsunuz buda sunucuya yeterli olmayan ram ve işlemci olmaktadır bizde madur olmamanız için win7 kurduk ve seçimlerden kaldırdık 1b ramli ürünler için. Burada yapılan bir hata veya yanlış bulunmuyor sizin iyiliginiz için düzeltme yaptık.
Ve biz saglıyoruz siz nasıl saglayamıyorsunuz.
o zaman 1 gb ramli vds ye o seçeneği koymayacaksın o benim suçum değil...
sunucunuz kurulmuş ve aktif iptal edilecek bir durum yok ve panelinizden reset yada yeniden kurulum herşeyi yapabilirsiniz.
bu mesajınıza istinaden yazıyorum yoksa 8 tl falan önemli değil kimsenin konusunu baltalamaya calısmıyorum maalesef yazılanlar tamamen doğru ve gerçek
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.