antre
Yasaklanmış
5 adet teslim edilmesi bekleniyor..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 adet teslim edilmesi bekleniyor..
Kanallar tertemiz düzenli ve hızlı bir şekilde teslim alınmıştır. Videonuzu atın para kazanın o kadar. İyi çalışmalar usta eyvallah.
2 adet freedom kanal alındı. teşekkürler
benim islerimden dolayı 2 gun giremedim nete , arkadas kanallarımı hazırlamıs deminde teslim etti , 8 adet fazladan hesap teslim etti hediye olarka gayet ilgili ve güvenilr arkadaslar. tavsiye ediyorum , hayırlı satıslar.
bende alım yapacaktım bu yorumu gördükten sonra vazgeçtim konu sahibinin cevapını bekliyorum40 Tane Kanal Almıştım ya daha önce demiştim ya hemen teslim aldım bilmem ne diye övmüştüm bu arkadaşı. 40 kanalın sadece birisine giriş yaptım davetiyesini onayladım ve daha video bile atmadan bir kaç saat sonra 40 kanalın hepsi birden kapandı. davetiyesi onayladığım kanala daha sonra girdim kapalıydı. ve diğer kanallara baktım onlarda kapanmış. bilginiz olsun. kendisine skype ile yazıyorum ne zamandır cevap da vermiyor. alış veriş yapmayın.
40 Tane Kanal Almıştım ya daha önce demiştim ya hemen teslim aldım bilmem ne diye övmüştüm bu arkadaşı. 40 kanalın sadece birisine giriş yaptım davetiyesini onayladım ve daha video bile atmadan bir kaç saat sonra 40 kanalın hepsi birden kapandı. davetiyesi onayladığım kanala daha sonra girdim kapalıydı. ve diğer kanallara baktım onlarda kapanmış. bilginiz olsun. kendisine skype ile yazıyorum ne zamandır cevap da vermiyor. alış veriş yapmayın.
bendeki 25 kanal patlamadı , [MENTION=9332]bycopra70100[/MENTION] dürüst bir satıcıdır isteyenlere skype verebilirim kanallarında printini yollarım. sorun yasanır bu islerde her zaman olmustur arkadaslar.
yandex tabanlı mailler satılıyordu forumda bir günde 1000 lerce kapatıldı , outlook uzantılı satıldı kapatıldı. cok acımasız olmayın , hayırlı satıslar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.