srntprk
Yasaklanmış
Merhabalar, Sistemimiz şuan sorunsuz işliyor. Türk Abone İhtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
+10k Alımlarda İndirim Sağlanır (Kanallara Bölebilirsiniz)
Ücretlendirme: (Hizmet Sürelidir. Belirli İşlem Yapılıp Sonra Satışlar Durdurulacaktır..)
250 Abone : 20 TL
500 Abone : 40 TL
1000 Abone: 75 TL
İletişim PM, Skype Ve Whatsapp:
whatsapp: 0546 786 83 11
Whatsapp Web İletişim için Direk aşağıdaki resme tıklayarak otomatik mesaj gönderebilirsiniz.

Madde 1 : Sadece abone sıfırlanmaları tamamen düşmelerde paranın tamamı iade garantisi vardır.
Madde 2 : Aboneler Gerçek Kullanıcılardır. Kanalınızın içeriğine göre izlenim beğeni yorum sağlarlar. Aktifliğin Garantisi yoktur ve bu bir iade sebebi değildir. Sonuçta herkes kanalınızdaki içeriği izlemek zorunda değil. Bunu göz önüne alarak iletişime geçebilirsinz.
Referans Olarak Hergün 00,00dan sonra Konudan Ref İsteyen İlk 2 Kişiye +50 Abone Sağlanacaktır.
Referanslarımız:
+10k Alımlarda İndirim Sağlanır (Kanallara Bölebilirsiniz)
Ücretlendirme: (Hizmet Sürelidir. Belirli İşlem Yapılıp Sonra Satışlar Durdurulacaktır..)
250 Abone : 20 TL
500 Abone : 40 TL
1000 Abone: 75 TL
İletişim PM, Skype Ve Whatsapp:
whatsapp: 0546 786 83 11
Whatsapp Web İletişim için Direk aşağıdaki resme tıklayarak otomatik mesaj gönderebilirsiniz.

Madde 1 : Sadece abone sıfırlanmaları tamamen düşmelerde paranın tamamı iade garantisi vardır.
Madde 2 : Aboneler Gerçek Kullanıcılardır. Kanalınızın içeriğine göre izlenim beğeni yorum sağlarlar. Aktifliğin Garantisi yoktur ve bu bir iade sebebi değildir. Sonuçta herkes kanalınızdaki içeriği izlemek zorunda değil. Bunu göz önüne alarak iletişime geçebilirsinz.
Referans Olarak Hergün 00,00dan sonra Konudan Ref İsteyen İlk 2 Kişiye +50 Abone Sağlanacaktır.
Referanslarımız:
Aboneler gelmiştir.Teşekkürler hocam.
hocam pm attım yine abone için teşekkürler ilginiz için
Abone 2 dakikada geldi, teşekkürler![]()
+75 abone hızlı bir şekilde geldi teşekkürler.
Referans amaçlı abone alındı. 75 den fazla abone gönderimi sağladı. Kendisine teşekkür ederim.
Yeminlen şok oldum 1 dakika sürmedi referans sağlandı çok teşekkürler 96 oldum
ilk 7de yerimi almak isterim mesajı yazmamla abone gelişi gerçekleşti teşekkürler
Son düzenleme: