KANAL A AyYıldız Tim Canlı

herkes aşağılamış, çok bilen arkadaşlar bu grup Türkiye'yi dünyada savunmaya çalışıyor kendi çaplarında olsalar bile.. aşağılamak bizim genlerimizde var sanırım, en azından onlar VATAN ları için bir şey yapıyor.. anlayana..

Ağzını öpiyim senin :)

Sırtında 1 damla suyla giden karıncaya gülerek sormuşlar, nereye ? sen mi söndüreceksin yangını diye ?

En azından safımız belli olsun demiş .

"1-2 ay önce açtığım kanalımın şifresini unuttum nasıl bulurum" diyen adamlar Ayyıldız Tim ile alay etmeye çabalıyor ya komik valla

Bu vatan için kim iyi bişey yapıyorsa anlından öpülür. Büyüğü küçüğü yok...

Arkadaşlar Ayyıldız tim'i "vatanseverlik" diye savunmaya çalışıyorsunuz ama Ayyıldız Tim ne yaptı vatan için?

Gitti, senin benim gibi masum, sivil bilmem kaç bin rusun hesaplarını patlattı. Bu mudur Vatanseverlik? Bu mudur karşı atak?

Ne olduğunu söylerdim de bazılarınız çok alıngan. her neyse beyler sessiz olalım, AYYILDIZ TİM ÇALIŞIYOR.

BNS6G2FCEAED6vL.jpg:large

Gülenlere üzülüyorum yanlış düşünüyorsunuz benim güvenliğim için kapımdaki köpek bile önemlidir . Ayyıldız team başlı başına siber saldırıları koruyan topluluktur ve siz burda kendi rahatınız paranız için çabalarken onlar orada kendi hayatını yaşamını ve ihtiyaçlarını düşünmeden ülkenin sosyal ağını koruyor . Gerçekten çok ayıp yaptığınız

adamlarla dalga geçiyosunuzda adamlar turkiyeyi savunuyor boş boş dalga geçiyosunuz oraya çıkacak cesaret kiminizde var?

http://www.ayyildiz.org/menu.php?id=3

Bak bakalım başvuruda neler istiyor Ay Yıldız Tim :) .

Arkadaşlar en sevdiğiniz evcil hayvan, me se ne ve sıkayp..

Ya ben size nasıl anlatayım bilmiyorum ki. Kimsenin bir yeri savunduğu falan yok. Prim, prim ve prim.

O "hacklendiği" sanılan tüm sitelerin altyapısında zaten bir şey yok. Az bir HTML bilgisi olan adam bile girer oralara. Lütfen, bakın rica ediyorum bilginizin olmadığı konuları kanınızın son damlasına kadar savunmayın.

Ben olsam şu başvuru formunda soracağım ilk üç şey şunlar olurdu ;

-Hangi programlama dillerini biliyorsunuz?
-IP Spoofing yada CWG Yapabilir Misiniz?
-Lütfen Aşağıdaki Hash Korumalı Dosyayı İndirin ve Şifresini Çözerek Bize Gönderin.

Sirke başvuru yapmıyoruz sonuçta. DKH 2012 yarışmasına katıldığım da tek soru Truecrypt'ı Macarca WordList'te aratmamam olmuştu. Bilen varsa anlar ne demek istediğimi.

yayini izlemeye 5 dakika tahammul edebildim. bu yazar ne kadar megolaman boyle. en iyisini ben bilirimden baska birsey soyledigi yok.

İt ürür kervan yürür diye boşa dememiş olsa gerek ATA'larımız.AYT ülke menfaetleri için birşeyler yapıyor yada yapmaya çalışıyor.Bizim milletimizi zaten köstek olur destek değil.

Ya ben size nasıl anlatayım bilmiyorum ki. Kimsenin bir yeri savunduğu falan yok. Prim, prim ve prim.

O "hacklendiği" sanılan tüm sitelerin altyapısında zaten bir şey yok. Az bir HTML bilgisi olan adam bile girer oralara. Lütfen, bakın rica ediyorum bilginizin olmadığı konuları kanınızın son damlasına kadar savunmayın.

-Lütfen Aşağıdaki Hash Korumalı Dosyayı İndirin ve Şifresini Çözerek Bize Gönderin.

Sirke başvuru yapmıyoruz sonuçta. DKH 2012 yarışmasına katıldığım da tek soru Truecrypt'ı Macarca WordList'te aratmamam olmuştu. Bilen varsa anlar ne demek istediğimi.

bak ben diyorum ki türkiyenin yanında oluyolar adamlar tamam mı bana saçma sapan seyler yazma türkiyenin yanındalar anladın mı sen o adamlarla dalga gecıyorsun benım ıcın onemlı olan şey bu ? senın destek verecgıne adamlarla dalga geçiyosunuz ha destek vermeyebilirsin o senın sorunun bari köstek olma ok hadi işine bak

Arkadaşlar Ayyıldız tim'i "vatanseverlik" diye savunmaya çalışıyorsunuz ama Ayyıldız Tim ne yaptı vatan için?

Gitti, senin benim gibi masum, sivil bilmem kaç bin rusun hesaplarını patlattı. Bu mudur Vatanseverlik? Bu mudur karşı atak?

Ne olduğunu söylerdim de bazılarınız çok alıngan. her neyse beyler sessiz olalım, AYYILDIZ TİM ÇALIŞIYOR.

De dostum kimse alınmaz. Yiğit Bulut ile ilgili paylaşımı yüzünden mi VATAN SEVER olmuyor.

Kaldır paylaştığın fotoğrafı adaba sığmıyor.

Bunlar devletten para koparmak icin yapmadıkları is kalmadı alın bunları troll kadrosuna katın uc bes kurus verin gecende yine kanal a ya cıkıp devlet siber eleman almalı diyorlardı

yayini izlemeye 5 dakika tahammul edebildim. bu yazar ne kadar megolaman boyle. en iyisini ben bilirimden baska birsey soyledigi yok.

aynen aşağıladıkça aşağıladı da milleti baksan kendi ilkokul terktir siber savaş uzmanı yazdırmış

Bunlar devletten para koparmak icin yapmadıkları is kalmadı alın bunları troll kadrosuna katın uc bes kurus verin gecende yine kanal a ya cıkıp devlet siber eleman almalı diyorlardı

devlet siber elemani almali konusuna ben katiliyorum. hatta daha da ileri gidip ucretsiz yazilim kursu da vermeli. bir sehir belirleyip burayi yazilim kentine donusturup devlet icin eleman yetistirmeli. artik topla tufekle savasma devri coktan gecti.

bir yazilim ile milyarlarca dolar kazanmak mumkun. tek bir mermi atmadan bir ulkeyi finansal cokuntuye ugratmakta. ne yazik ki bunu ayyildiz tim gibi shelli, sql acigi bulunan siradan .ru , .su uzantili sitelere index atarak, baskalarinin yazilimlarini kullanarak basaramayiz.

bu konu hakkinda daha soyleyecek cok fikrim var ama simdilik bu kadari kafi.

Ayyıldız Timi daha 3-5 gündür duyanlar konuşmasın artık 2000 lerin başında gönüllüler tarafından kurulan bir Türk Siber Savunma timi şu anki durumunu bilmiyorum ama 4-5 yıl önce aşırı derecede aktifti 1 milyon üyeye ulaşıp dünyanın en kalabalık hacker gurubu olmuştu (1 milyon hacker demiyorum 1 milyon üye herkes hacker değil grafikeri,programcısı,yazılımcısıda var öğrenmek için çabalayanlar da var boş boş zaman geçirenlerde,1 kere kayıt olup bir daha girmeyenlerde ama kaliteli hacker sayısı 150-200 civarındaydı) Pentagonun sitesini hackleyip meşhur olmuştu(günüzmüz aydınları gibi entel dantel konuşan bir arkadaş "Az bir HTML bilgisi olan adam bile girer oralara" demiş Pentagon un sitesine girsin bakalım :) ) daha sonra maddi imkansızlıklar yüzünden bir süre kapalı kaldılar bu süre içinde yok şu hacker gurubu AyYıldız Timi hackledi yok bu gurup Ayyıldızı hackledi diye leş kargaları prim yapmaya çalıştı ama şimdi yeniden açılmış eski çizgilerini yakalarlarsa şimdi ağzını eye eye Ayyoldoz kim küü diyen gevşeklerin ağzını açık bırakacağına eminim

Son düzenleme:
para vermek istiyorlar almıyoruz dedi de bunlar bi ara kitap yüzük filan satmıyor muydu? ona takıldım ben de.

kardeşim sen madem bunlardan daha bilgilisin, gir bu adamların içine, sonuçta öyle ya da böyle marka olmuşlar, üst makamlarında kim varsa bu ayyıldız'ın tavsiyelerini ilet. hem girmekte kolay madem. alımdaki soruları değiştirme önerini de dikkate alırlar senin gibi bilgili arkadaşı görünce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri