Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim kanalım açılmadı daha ama açılırsa 4k ödemem var, umarım yatar))
Yatıyor merak etmeAz önce creator supporttan yanıt geldi çok sevindim.
![]()
Kısaca şunu diyor: Para kazanma özelliğiniz zaten etkinleştirildiğinden, askıya alınmadan önceki kazançlarınız, bir sonraki ödeme döneminde AdSense hesabınıza enjekte edilir.
creator'e attığım ikinci mail de olumsuz yanıtlandı. creatore mail atmaya devam etsem mi acaba... Yoksa ay başında 4. itirazı yapacağım. Ama kabul olmadıkça ümitsizliğe kapılıyorum açıkçası...![]()
creator'e attığım ikinci mail de olumsuz yanıtlandı. creatore mail atmaya devam etsem mi acaba... Yoksa ay başında 4. itirazı yapacağım. Ama kabul olmadıkça ümitsizliğe kapılıyorum açıkçası...![]()
evet ödeniyor o kadar çok incelemiştim ki uzman yanıtları ödenir isterse bir yıl sonra açılsın.
---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------
hocam 100 k abone varsa deneyin.
Şunuda belirteyim kanal az çok özgünse açılma ihtimali var özgünse elbet açacaklar. Uzman 2 kişi'nin konuşmalarından şunu çıkarmıştım, adamların dediği şu eğer suçunuz yoksa elbet bir gün açılır eğer suçunuz varsa yt size aylık ceza veriyor yani cezanız dolduğunda ve o an itibariyle ettiğiniz son itiraz kabul edilip kanalınız açılıyormuş. Ve adamın kanalı 2 ay sonra açılmıştı, genel olarak 2 ay suç yoksa tabi eğer varsa 6 ila 1 yıl bekletebiliyorlar. Yinede siz itiraz ederken hatanız varsa belirtin ve bir daha olmayacağını belirtin. Çalışanın insiyatifi burada önemli..
Eywallah hocam, madem öyle 3. creator mailimi de gönderdim. Yaptığım hatalardan bahsettim, 70 bin abone beni bekliyor dedim, gerekirse ihlal yaptığım bazı videoları sileceğim dedim, biraz da yalvardım...
Bu mailleri her seferinde aynı kişi mi okuyor acaba? Bilgin var mı?
Benim yazdığım maillerin hepsini Ryan adlı çalışan okudu.Sanırım aynı konu üzerinden mail atarsan aynı çalışan bakıyor.
Hocam vallahi bende ayın 30 unu bekleyiyordum 3.itiraz için. Sonra dedim ki kanalım acaba hiç açılmayacak mı bunun cevabını öğreneyim.2 cümle bir şey yazdım kanalım açılmayacak mı felan. Sonra şey dedi kanalın durumuna bakıp bilgi vereceğim. 16 saat sonra kanalımın açıldığı haberini aldım. Ne alaka anlamadım. O kadar uzun uzun yazılar yazdım suçsuzum felan diye ihlal ettiniz felan dedi. 2 cümle bir şey yazdım inceleyip açtılar. Youtubenin işlerini anlamak tuhaf gerçekten![]()
Hocam ne oldu içerdeki paran, alabilecek misin? Panele yansıdı mı?
Hocam ne oldu içerdeki paran, alabilecek misin? Panele yansıdı mı?
Paramı verdiler hocam kesinleşti.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.