Artık bu yöntem çalışmıyor!.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Web sitesi onaylatma kuralı halen daha geçerli
işletme sayfasında youtube profil linkinizi siteniz gibi yazmanız yeterli. Ben onlarca kanalımı sayfamı onayladım bu yöntemle.
peki onaylattığınız sayfalar, youtube'a bağlayınca youtubeda da onaylı kanal olarak gözüktü mü?
вαттυѕαу;159999' Alıntı:Özgün çalışmayanların pekte işine yaramazKanal yalan olur gider
![]()
evet gözüküyor. google kendi söylüyor bunu. sayfanız onaylıysa bu kanalada yansıyor.
örnek
![]()
![]()
google plus sayfası ile ilişkili olmayan kanal onaylı olamaz. tümünde sayfa ile bağlı. baka bilirsiniz
google söylüyor tamam da sizin kanallarınızda çıktımı bu güzel ikon
geçen bir arkadaşta plus sayfasını onaylattım ama kanalda ikon çıkmadı dedi.
önemli şahsıma ait kanalımı ve dizi yüklediğim bazı önemli kanallarımı doğruluyorum. bu rozetli kanalalr daha çekici oluyotwitter, fb deki gibi )
вαттυѕαу;160006' Alıntı:Dizi kanalınızı onaylatmanız hiçte iç açıcı degil çünkü bi gün bişi olur felan kanal uçar parada giderBir tik işareti için risk almaya degmez bence
![]()
google söylüyor tamam da sizin kanallarınızda çıktımı bu güzel ikon
geçen bir arkadaşta plus sayfasını onaylattım ama kanalda ikon çıkmadı dedi.
Aynen bende merak ettim.
Bu arada çok yararlı bir konu.Teşekkürler emeğiniz için.
zaten bu gün star tv bi ihtar attı ) ikinci ihtarda videoları gizlerimdizi işinde iyi para kazanıyorum ama ihtar işi bozuyo (
paylaşım için teşekkürler dostum. peki onaylı olmasının görüntü harici bir getirisi var mı acaba? yüklü olan videolarda resmi yazısı gibi?
paylaşım için teşekkürler dostum. peki onaylı olmasının görüntü harici bir getirisi var mı acaba? yüklü olan videolarda resmi yazısı gibi?
вαттυѕαу;160026' Alıntı:Bende ondan bahsediyorum , Boşuna canınızın yanmasına gerek yokTelif gelcek birşey için neden 1 ay bekleyip pin felan filan ugraşıyosunuz
![]()
Bu arada elinize saglık![]()
Anlatım ve emek için teşekkürler. Peki eski kanallar için nasıl yapıcaz bunu?Yeni kanal açmadan yani..
rica ederimeski kanal ise google ile bağlantısını kesin. zaten bağlantısı kesiliyse kanalınızın yeni sayfa açın dediğim gibi ve bu sayfanı bağlayın kanala.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.