Kanal adı doğrulanmış?

HarbiKomedi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
lmgtfy.com
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola.

Bugün kanalımdaki videoların sıralamasına bakayım dedim bir videomu arattım 3 sırada çıktım.
Bi baktımki kanalım yanında Doğrulandı işareti var. Şimd bu işlemi ben yapmadım. Daha doğrusu ilk açtım ay birşeyler karıştırdım ama başvuru yapmadığımı biliyorum.

şuan arama yaptığımda kanalım doğrulandı gözüküyor. ama kanal ana sayfasına geldiğimde doğrulandı simgesi yok bugun farkkettim.

Merak ettiğim bu kalıcımı şimdi. kalıcıysa nasıl oldu bu.

eoMjaq.jpg

Dogrulanmis olan sey kanalin degil o video sadece. O videonun dogrulanmis olmasida youtubeun sacmaliklarindan biri. Kafasina gore dogruluyor, ayni sekilde dogrulamayi kaldirabilirde.

hocam kanalınıza girince dogrulanmış ad yoksa boşuna sevınmeyın geçicidir :D

Tüm videolarımmı doğrunladı?

Dusuk izlenimli videolarinda cikmaz eger o videolar spam videolarsa. Videolar sadece senin kanalinda varsa dusuk izlenim olanlardada dogrulandi isareti cikabilir. Tekrar soyluyorum, dogrulanmis olan sey senin kanalin degil.

Dusuk izlenimli videolarinda cikmaz eger o videolar spam videolarsa. Videolar sadece senin kanalinda varsa dusuk izlenim olanlardada dogrulandi isareti cikabilir. Tekrar soyluyorum, dogrulanmis olan sey senin kanalin degil.

Tüm videolarımda var hocam en düşük izlenmeden tutun en yüksek izlenim alan videoların hepsinde.

Bende de var bu olay. Aramalarda doğrulanmış kanal olarak gözüküyor.
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION]
Yeni attığım videolarda da çıkıyor.

Tüm videolarımda var hocam en düşük izlenmeden tutun en yüksek izlenim alan videoların hepsinde.

O sistemin nasil calistigini soyledim. Eger videolar sadece senin kanalinda varsa ve ayni videolar baska bi kanalda yoksa senin videolarinda dogrulanmis yazisi cikar. Ayni sekilde farkli kanallarda olan videolar olsa dahi senin videon cok izlendiyse ondada dogrulandi simgesi cikar, hatta official bile yazar. Ama diyorsan ki videolar spam benden baska cok kiside var, o zaman dusuk izlenimli videolarda cikmasinin pek imkani yok. Kanalini onaylatabilmen icin hem ozgun oldugunu kanitlaman hemde google+ sayfan ve kanalinda hatri sayilir miktarda abonen olmasi gerekiyor. 15k aboneli 8 milyonu askin izlenimli kanalimi dogrulatamiyorum ben.

Siz bişey yapmadığınıza eminseniz sorun olmaz herhalde hocam, ama faydası vardır, doğrulanmış varken diğerine tıklamam doğrusu :)

Kendi kanallarimada baktim suan, az izlenimli olupta sadece bende olan videolarda cikiyor o isaret. Fakat spam videolarda cikacagini sanmiyorum

kanal spam kanal. Düşük izlenimli bir videomun resmini bırakam hocam.

Buyrun:
e7GNVP.png

Not: Videoyu aldığım kanalda bile yok yani.

kanal spam kanal. Düşük izlenimli bir videomun resmini bırakam hocam.

Buyrun:
e7GNVP.png

Not: Videoyu aldığım kanalda bile yok yani.

Videoyu aldigin kanal siralamada cikiyor mu? Soyledigim gibi youtubeun otomatik cikarttigi birsey o. Kanalinla alakasi yok yani. Kanali onaylatmak zor is.

Videoyu aldigin kanal siralamada cikiyor mu? Soyledigim gibi youtubeun otomatik cikarttigi birsey o. Kanalinla alakasi yok yani. Kanali onaylatmak zor is.

evet çıkıyor benden önce ama dediğim gibi onda doğrulandı falan yok. Galiba youtubenin dengesizliklerinden biri yine. :)

Şimdi 3 Aboneli profil resmi bile olmayan kanalda doğrulanmış ad gördüm .piyasa dolu bunlarla nereden geliyor bunlar acaba

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri