Kanal anahtar kelimeleri

RanSarLas

Kayıtlı Üye
Kanal anahtar kelimeleri hakkında biraz bilgi verebilecek var mı arkadaşlar ? Bu konu hakkında forumda fazla bilgi bulamadım o yüzden soruyorum. Mevzu az çok tahmin edilebiliyor ancak yinede tam olarak açıklayan çıkarsa sevinirim. Ek olarak da buraya girdiğimiz kelimelerin arasına "boşluk" veya "virgül" hangisini koymamız gerekiyor ve kaç anahtar kelime girmemiz gerekiyor ? Şimdiden teşekkür ederim..

P376M7.png

Virgül koyacaksınız hocam benim bildiğim buraya ne yazarsanız tüm videolarınıza o etiketler otomatik olarak eklenir.

tırak işaretiyleydi sanırım, mesela
"car" "car crash" "car accident" gibi
++
ben 10 tane fln girdim, yine daha tecrübeliler yazarsa iyi olur

Virgül koyacaksınız hocam benim bildiğim buraya ne yazarsanız tüm videolarınıza o etiketler otomatik olarak eklenir.

Senin dediğin varsayılanlar'daki etiket kısmı hocam.
Muhtemelen bununda kanalının aramalarda çıkmasına bir etkisi vardır pek etkisi olacağını sanmasamda. İş videolarda bitiyor. Ben çizgi film çalışıyorsam bahsi geçen boşluğa tek etiket olarak çalıştığım çizgi filmin adını yazarım mesela.
Ayrıca sen virgülle ayırıp koysanda o kendi tırnağa dönüştürüyor.

Hocam; videoya yaptığımız sistemle aynı, kanalın içeriğine uygun en iyi etiketi eklemek lazım, benim anladığım o :D

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..Ancak daha kesin ve daha ayrıntılı bilgi alabilir miyim ? Mesela kaç anahtar kelime girmek daha verimli olur ?

Tek kategori üzerine videoları olanlar için işe yarar çalıştığın videoların en çok arandığı 10 etiket belirle( kesin bir sayı söylenemez ama fazlasıda zararlı olabilir) kanal anahtar kelimesine gir.

Aralara virgül gir kaydet de otomatik tırnağa alıcak gerisine karışma sen faydası varmı yokmu farkedemiyoruz ama illaki vardır boşuna koymazlar oraya

Tek kategori üzerine videoları olanlar için işe yarar çalıştığın videoların en çok arandığı 10 etiket belirle( kesin bir sayı söylenemez ama fazlasıda zararlı olabilir) kanal anahtar kelimesine gir.

Aralara virgül gir kaydet de otomatik tırnağa alıcak gerisine karışma sen faydası varmı yokmu farkedemiyoruz ama illaki vardır boşuna koymazlar oraya

Tamamdır. Tüm cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Anahtar Kelimelere Ulaşmak İçin Linke Basın Videonuz Anahtar Kelime Sayesinde Videonuz 2 Kat Daha Çok İzlensin...

2 Kat Gelirinizi Arttıracak Yöntem (YOUTUBE PARA KAZANMA) Videosu Yayında Arkadaşlar, Youtube dan daha çok para kazanmak isteyenler videoyu izlesin Faydalı olacaktır.... Videoyu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayınnn....
https://youtu.be/NTCppvug9Yc

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri