Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
8 ne zaman yansımış hocam 7 kasım yansımış. Sana özel muamelemi var8 Kasım yansımış arkadaşlar.
8 ne zaman yansımış hocam 7 kasım yansımış. Sana özel muamelemi var![]()
aynen yansıdı.Hayır dün 7 yansımıştı bugünde 8 yansıdı.![]()
izlenimler 36 saate bir kazançlar 72 saate bir güncelleniyor diye biliyorum doğru mu?
güncelenen hangisi bu da yazılırsa iyi olur. çok faydalı bir konu olmuş.
Benim kanallar hala beklemede![]()
Bence bu konuya gerek yoktu. Gecikmelerin genelikle oldugu günler ödeme yada işlemlerde ayın 6*7*8 ve 21*22*23 ve ayın ilk 1-2 gününde sorun oluyor. dikkat ederseniz her ay ayni tarihlerde bu sorun olmuştur. Nadiren bu günler dışında analiz sorun oluyr
---------- Spam Engelliyici 16:28 ---------- Önceki Mesaj 16:27 ----------
Guncellemelerde tüm kanalar aynı anda güncellenireger sunucuda filan yada pcende daha önce analiz bölümü açık kalmışsa F5 yada Genel bakışa tıklamadığın sürece sürekli ayın 7 sı çıkar sende
Benim gibi güncellenmeyen varmı izlenimi ?
Hakkında kısmı güncellenmedi ama analyics kısmında herkesin 8 kasımı yansıdı.
"Tahmini kazançlarda 9 kasım şuanlık yok ama reklam performansına 9 kasım yansımış orda yazan oynatmaya bağlı brüt gelirı 0.55 e çarparak tahmini kazancı görebilirsiniz"
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.