Kanal Analytics Güncellendi

izlenimlerde artış kazançlarda düşüş var en illet olduğum şey:D

izlenimler 36 saate bir kazançlar 72 saate bir güncelleniyor diye biliyorum doğru mu?

güncelenen hangisi bu da yazılırsa iyi olur. çok faydalı bir konu olmuş.

izlenimler 36 saate bir kazançlar 72 saate bir güncelleniyor diye biliyorum doğru mu?

güncelenen hangisi bu da yazılırsa iyi olur. çok faydalı bir konu olmuş.

Öyle bir şey yok Youtube kafasına göre güncelliyor. :) Ama çoğu zaman 2 gün öncesinin kazancını görmüş oluyoruz.

Bence bu konuya gerek yoktu. Gecikmelerin genelikle oldugu günler ödeme yada işlemlerde ayın 6*7*8 ve 21*22*23 ve ayın ilk 1-2 gününde sorun oluyor. dikkat ederseniz her ay ayni tarihlerde bu sorun olmuştur. Nadiren bu günler dışında analiz sorun oluyr

---------- Spam Engelliyici 16:28 ---------- Önceki Mesaj 16:27 ----------

Benim kanallar hala beklemede :D

Guncellemelerde tüm kanalar aynı anda güncellenir:D eger sunucuda filan yada pcende daha önce analiz bölümü açık kalmışsa F5 yada Genel bakışa tıklamadığın sürece sürekli ayın 7 sı çıkar sende

Bence bu konuya gerek yoktu. Gecikmelerin genelikle oldugu günler ödeme yada işlemlerde ayın 6*7*8 ve 21*22*23 ve ayın ilk 1-2 gününde sorun oluyor. dikkat ederseniz her ay ayni tarihlerde bu sorun olmuştur. Nadiren bu günler dışında analiz sorun oluyr

---------- Spam Engelliyici 16:28 ---------- Önceki Mesaj 16:27 ----------

Guncellemelerde tüm kanalar aynı anda güncellenir:D eger sunucuda filan yada pcende daha önce analiz bölümü açık kalmışsa F5 yada Genel bakışa tıklamadığın sürece sürekli ayın 7 sı çıkar sende

Videoyaptan bakiyordum guncellenmemis kanala Tiklayip baktim 2 gun onceki izlenim :D

beyler bir sorum olucak. bugun kazançlar güncellenmiş herşey güzel fakat telif yiyen videom var. bu videonun kazancı analyticse yansırmı? telif ayın 10nunda geldi

"Tahmini kazançlarda 9 kasım şuanlık yok ama reklam performansına 9 kasım yansımış orda yazan oynatmaya bağlı brüt gelirı 0.55 e çarparak tahmini kazancı görebilirsiniz"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri