Kanal Analytics Güncellendi

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Buraya güncelleme dışında yazı yazmak yasak. Ben 2 gün ban yedim durduk yere bir gün bir admin'in sinirli gününe denk gelirseniz sizi de uçururlar dikkat edin :D
2. kez böyle bir hata yapıyorsunuz o yüzden uyarayım istedim.

Bu arada özgün kanal 500 izlenime 0.10 dolar alıyor. Oyun kanalı hakkında bana yol gösterecek arkadaşları memnuniyetle dinlerim.

Ayrıca 2 gün ban atmayın tövbeliyim o konuda biliyorsunuz arkadaşı uyardım. :)

EDIT: ----------------------------------------------------------------------------------
[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] Ben de senin gibi düşünüyordum :(. Buyur ban yeme sebebim :

https://i.gyazo.com/d9b7ebee347b3e5c6073dfb4148b3b5b.png[/IMG

Sadece 3 dakika geç yazdıktan sonra. 19 Saat sonra bir admin girip banlıyor. Ama dikkat etmemiştir hak veriyorum. O ban yedikten sonra çok şey söyleyip anlatmak istedim. Kardeşimin hesabında uzunca bir yazı bile hazırlamıştım ama haklıyken haksız olmaya gerek yoktu. Ayrımcılık falan değil de ben admin'in o an ki ruh haline bağlıyorum. Yoksa benim hiçbir admin ile bir problemim olduğunu sanmam.

Ban yediğim mesaj : [IMG]https://i.gyazo.com/d9b7ebee347b3e5c6073dfb4148b3b5b.png

Konunun olduğu sayfa : http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/53063-kanal-analytics-guncellendi-159.html

Edit2: Evet şuan yaptığım ban sebebi. Bir admin arkadaş banlarsa hiç gücenmem. 20 dakika olmuş. Özel mesaj yoluyla da uyarabilirdim benimkisi biraz şov olmuş :)

Son düzenleme:
Buraya güncelleme dışında yazı yazmak yasak. Ben 2 gün ban yedim durduk yere bir gün bir admin'in sinirli gününe denk gelirseniz sizi de uçururlar dikkat edin :D
2. kez böyle bir hata yapıyorsunuz o yüzden uyarayım istedim.

Bu arada özgün kanal 500 izlenime 0.10 dolar alıyor. Oyun kanalı hakkında bana yol gösterecek arkadaşları memnuniyetle dinlerim.

Ayrıca 2 gün ban atmayın tövbeliyim o konuda biliyorsunuz arkadaşı uyardım. :)
[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] Seninki de 3 dakikaymış çok değilmiş aslında ama işte dediğim gibi ben çok kişi şikayet ettim apaçık güncelleme harici sohbet edenler bile oldu onlar ban yemediler. O an senin kurala uymadığını gören yönetici kuralcılığını konuşturmuş, benim şikayet ettiğimde o yöneticiye denk gelmemiş olabilir. Keşke kurala uymayan herkes banlansa ve kimsenin bir şey demeye hakkı olmasa biz dahil. Ama işte birileri banlanıp diğerleri banlanmayınca insanın zoruna gidiyor. :) Neyse yönetim eleştirisi de yasak forumda zaten eleştirmiyorum olanı söyledim sadece, durduk yere ban yemeyelim forumda hiç ban yemedim daha. :D

Bu forumda ayrıcalık var biliyorsun dostum bu tarz konularda, çok kişiyi şikayet ettim bu konuda gereksiz güncelleyen ama arkadaşlarıysa adminlerin modların falan ban yemiyorlar, değilse yiyorlar. :) Bu arada üstte bahsettiğin yerde aynı anda yazmışlar o ban sebebi değil çünkü farklı bir zamanda güncellemiş olmuyor. Ama senin yaptığın yine ban sebebi. :D Şu an 10 Kasım güncellendiği için bunu yazabiliyorum, yoksa benimki de ban sebebi. :)

10 Kasım sadece izlenim güncellendi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri