hocam keşke kazanç paylaşmasanız forumda çok az kazanan insanlar var 1 sene önceye dönüyorumda günlük 10 TL beni zengin eder diyordum eminim forumda öyle düşünen çok vardır.
Yeni başladım günlük 1 tl ye razıyım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam keşke kazanç paylaşmasanız forumda çok az kazanan insanlar var 1 sene önceye dönüyorumda günlük 10 TL beni zengin eder diyordum eminim forumda öyle düşünen çok vardır.
Sen ne güzel onaysz kullacıydın bu saçma mesajlarından kurtulmuştuk artık nickini ve resmini görünce iğreniyorum öyle bir etki bıraktın
bendede var böylee kanallar ama sadece ayda 1 açıp bakarım fazla girmemek lazım kanallaraBende günde 250 dalır kazansamsam ikide bir bakarım bol kazançlar
Bugünün analitiği yansıyan var mı?
Bakın bunun gibi bir konu açıp sabitleyelim. Hem analytcis güncellemeleri hakkında bilgi verir hem de sayfa to-tbm hakkında genel problemler hakkında konuşurz. Ama sakalımız yok ki dinlesin millet
valla bu partnerlere kanal sokma çalışmalarından sonra bu güncellemenin ne kadar önemli olduğunu anladım ...
konu biraz daha uygun yere taşındı konu başlığı düzeltildi ve konu konu sabitlendi.Güncelleme zamanları mesaj atılırsa güzel olur gereksiz mesajlardan kaçınalım.
hocam konu partnerlikle pek alakası yok daha uygun yer bulunabilir, sabitleme için teşekkürler bundan sonra dediğniz gibi güncellendiğinde yazılması halinde çok güzel olacak sürekli bakmak zorunda kalmayacağız.
konu biraz daha uygun yere taşındı konu başlığı düzeltildi ve konu sabitlendi.Güncelleme zamanları mesaj atılırsa güzel olur gereksiz mesajlardan kaçınalım.
evet yansır.life kanalı kapanırsa yansımayan kazanç kapandıktan sonra yansıyormuş galiba öyle bir duyum almıştım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.