Kanal Analytics Güncellendi

Yüksek meblağ kazanç resimleri aksine beni motive ediyor, ufkum açılıyor, onlar kazanırsa bende kazanırım diyorum ve işe koyuluyorum vs. :)

Kazanç yansımamışsa bende günde 10 kere bakıyorum açıkcası meblağ yükseldikçe korku ve heyecanda artıyor :)

Bu konu iyi modlardan biri başlığı düzenleyip tek konu yaparsa iyi olur hep burdan devam ederiz. :)

2 kuruş daha zengin oldum

aBrWvd.png

Bakın bunun gibi bir konu açıp sabitleyelim. Hem analytcis güncellemeleri hakkında bilgi verir hem de sayfa to-tbm hakkında genel problemler hakkında konuşurz. Ama sakalımız yok ki dinlesin millet

Bakın bunun gibi bir konu açıp sabitleyelim. Hem analytcis güncellemeleri hakkında bilgi verir hem de sayfa to-tbm hakkında genel problemler hakkında konuşurz. Ama sakalımız yok ki dinlesin millet

hocam ben konuyu açtım yansıdığında yazıyorum modlardan biri sabitlerse iyi olur onları keyfine kaldık :)

Ben böyle bir konuyu çok düşündüm de, tepki çeker diye açmamıştım.

valla bu partnerlere kanal sokma çalışmalarından sonra bu güncellemenin ne kadar önemli olduğunu anladım ...

Bencede güzel konu ama araya gereksiz mesajlar atılmasa, güncellemeyi gören yazsa daha iyi olur

konu biraz daha uygun yere taşındı konu başlığı düzeltildi ve konu sabitlendi.Güncelleme zamanları mesaj atılırsa güzel olur gereksiz mesajlardan kaçınalım.

konu biraz daha uygun yere taşındı konu başlığı düzeltildi ve konu konu sabitlendi.Güncelleme zamanları mesaj atılırsa güzel olur gereksiz mesajlardan kaçınalım.

hocam konu partnerlikle pek alakası yok daha uygun yer bulunabilir, sabitleme için teşekkürler bundan sonra dediğniz gibi güncellendiğinde yazılması halinde çok güzel olacak sürekli bakmak zorunda kalmayacağız.

hocam konu partnerlikle pek alakası yok daha uygun yer bulunabilir, sabitleme için teşekkürler bundan sonra dediğniz gibi güncellendiğinde yazılması halinde çok güzel olacak sürekli bakmak zorunda kalmayacağız.

burdaki yansıma genel olarak partnerdekileri ilgenlendiriyor sonucta onlar ne kazandıgını göremiyor yansımadan diğer türlü zaten arkadaşlar adsense den takip ederler.Daha iyi bi kategori öneriniz varsa oraya taşıyalım

life kanalı kapanırsa yansımayan kazanç kapandıktan sonra yansıyormuş galiba öyle bir duyum almıştım
evet yansır.
freedom da bir kanalım vardı.kanal video yükledikten sonra bir günde teliften kapandı.sonrasında bir günlük kazancı 1750 lira olarak panele yansımış ama havamı almıştım.life da olsaydı güzel olacaktı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri