- Web sitesi
- www.fulleglen.com
Ciddi anlamda düşüş var iki gündür.
Sizde de öyle mi?
Sizde de öyle mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim de tıpa tıp 2 tane aynı kanalım var birinde 1k izlenmeye ortalama 0.90$ verirken diğerinde 1k izlenmeye 2$ veriyor anlamadım bir türlüAynı izlenmeye nasıl bu kadar daha düşük kazanç olur anlamıyorum ya.![]()
adam böyle bi konuda niye sizi yesin arkadaşlaraz sabır milyonlarca kanal aynı anda güncellenmiyor ya
[MENTION=23458]ceyo[/MENTION]
Çok güzel artmış izlenim. Maşallah. Daha güzel izlenimlere inşallah. Maşallah.
Kedi canınıYarın 7'si açıklanacak ve cumartesi yani, en sevdiğim gün. İki katına çıkıyor her şey.
![]()
Benim adsenseyi görmen lazım.
Hafta içi 20bin izlenim her gün. Haftasonu bir geliyor 5-6k oluyor izlenim
Bence haftasonu bizim türkler işsiz
Yada benim videomu izleyen ülkede haftasonu evde oturmak yasak
kazanç 0 gözüküyor... İzlenim var kazanç 0 ne alaka... diğer kanallarım da var..
Anlasilmicak bi durum yok aslinda birinde daha izlenmistir ve daha cok reklama tiklanmistir.digerinde tiklanmamistir.ayni izlenmeye ayni para alacagin anlamina gelmezkiBenim de tıpa tıp 2 tane aynı kanalım var birinde 1k izlenmeye ortalama 0.90$ verirken diğerinde 1k izlenmeye 2$ veriyor anlamadım bir türlü
Ama sürekli bütün tarihlerde öyle bir kaç kere olsa haklısın derim ben 1 aylığa bakarak söylüyorumAnlasilmicak bi durum yok aslinda birinde daha izlenmistir ve daha cok reklama tiklanmistir.digerinde tiklanmamistir.ayni izlenmeye ayni para alacagin anlamina gelmezki
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.