Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uygunsuz içerik gelene kadarki kazanç geçerli mi hocam..
Yaw benim kanal daha güncellenmedi varmı28 martı güncellenmeyen
Benim 27 martda güncellenmedi. 28 martda güncellenmedi![]()
Görüntülemeler yansıdı. Kazanç yok henüz..
Benimde ayni kazanç yok görüntülenme var
---------- Spam Engelliyici 18:32 ---------- Önceki Mesaj 17:34 ----------
28 martı goruntulenme güncellenir kazanç guncellenmeyen var mi . ona gore kanala girip para kazanma gidip gitmemiş mi diye bakcam
O uygunsuz icerik atani varya27'e göre az bir düşüş var olsun buda iyi fakat çizgi film kanalımda para getiren video ya uygunsuz içerik gelmişŞaka gibi
benim güncellenmedi kazannç kanal açık şuanda da..
Sen nerden bakion eminmisin27 sinin güncellenmedi gine . ben mn den bakiyom acaba para kazanmama gitti inşallah gitmemistir
Direk kanaldan bakıyorum. Quize bağlı kanal
Kanalın para kazanması acikmi reklamlar cikiyormu
Evet ama teliften sonra silmek zorunda kaldım. Telif yüzünden güncellenmiyor sanırım.
Fakat kafamı karıştıran şey telif almayan videolarımda ne kadar para kazandığını göremiyorum 27 mart ve 28 martda. Neyse bi kaç gün daha geçsinde bakalım ne olacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.