Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
izlenimler baya artmıs ama kazanclar abartılı düşmüş 20-21 kötü bu kadarda beklettiler

mayıs haziran mükemmel kederle dolu hayatımızda yüzümüzü güldüren adsenseyi larry page'i mübarek ramazan ayında dualarınızda unutmayın

20 Haziran'la 21 Haziran tamamen aynı izlenme.

21 Haziran'da 10 dolar artış var. Bu tamamen Youtube'un yaptığı hilelerden biri diye düşünüyorum.

Bana şu saçmalığa mantıklı bir açıklama yapabilecek olan varsa ona ödül vereceğim. :D Youtube'un doğru hesaplama yapmadığının kanıtı.

2rFUhYv.png

47 bin izlenme - 41 dolar
57 bin izlenme - 37 dolar

Hiç bana o günkü reklamlar daha çok tbmlidir falan demeyin bu hep olan bir şey. Tek kanal aynı içerik yeni video yok çıkan reklamlarla alakalı değil tamamen Youtube saçmalığı.

Bana şu saçmalığa mantıklı bir açıklama yapabilecek olan varsa ona ödül vereceğim. :D Youtube'un doğru hesaplama yapmadığının kanıtı.

2rFUhYv.png

47 bin izlenme - 41 dolar
57 bin izlenme - 37 dolar

Hiç bana o günkü reklamlar daha çok tbmlidir falan demeyin bu hep olan bir şey. Tek kanal aynı içerik yeni video yok çıkan reklamlarla alakalı değil tamamen Youtube saçmalığı.

dil ne :D o dili acilen bırakmalısın :D arada oluyor ya:D bazen 2 k izlenime 20 dolar bazen 40 dolar veriyor :D

dil ne :D o dili acilen bırakmalısın :D arada oluyor ya:D bazen 2 k izlenime 20 dolar bazen 40 dolar veriyor :D

Valla hocam grafikten bişi anlamadım ama.. Başka bi izlenimimi paylaşıcam sizle.. Geçen seneden beri çalıştığım bazı kategoriler var.. Hepsinin de 1000 izlenime ne verdiği bellidir.. Hiç değişmiyo.. 10 dolar veren var , 5.5 dolar veren var , 8,5 veren var.. Bu oranların her gün aynı olması ya da aradan aylar geçmesine rağmen aynı kalması da çok ilginç..

Valla hocam grafikten bişi anlamadım ama.. Başka bi izlenimimi paylaşıcam sizle.. Geçen seneden beri çalıştığım bazı kategoriler var.. Hepsinin de 1000 izlenime ne verdiği bellidir.. Hiç değişmiyo.. 10 dolar veren var , 5.5 dolar veren var , 8,5 veren var.. Bu oranların her gün aynı olması ya da aradan aylar geçmesine rağmen aynı kalması da çok ilginç..

hocam ben onu şuna bağlıyorum. reklam önü videolar rastgele çıkıyor onun etikisi oldugunu düşünüyorum. birde her ay reklam gelirleri düzenleniyor diye biliyorum yani eylülde 1k izlenime 5 dolar veren içerik kasımda 1k izlenime 10 dolar verebilr :) diye düşünüyorum:p

İngilizce. İzlenimin çoğu ABD. Buna ne diyeceksin? :)

Hocam reklamveren gibi düşün. Bazen kelimede rekabet olur o kelimede çıkmak için 5 yerine 10 verirsin. Bir nevi borsa gibi bir şey bu. İzlenim yüksek kazanc düşükse bil ki kategoride rekabet yoktur o ay.

En basiti kendi sektörümden söyleyeyim. Atıyorum bahçe mobilyası kategorisinde videon olsaydı. Bütün yıl çok düşük para gelirdi. Ama geçen ay müthiş kazanırdın. Çünkü piyasa başladığı için herkes reklamlara abandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri