bende de öyleydi geldi hocam şimdi biraz geç gelebilir milyonlarca kanal var ya o sebepten.
Anladım sağolasın
Edit : Şimdi geldi resmen %100 artış var çok iyi
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende de öyleydi geldi hocam şimdi biraz geç gelebilir milyonlarca kanal var ya o sebepten.
Bana şu saçmalığa mantıklı bir açıklama yapabilecek olan varsa ona ödül vereceğim.Youtube'un doğru hesaplama yapmadığının kanıtı.
![]()
47 bin izlenme - 41 dolar
57 bin izlenme - 37 dolar
Hiç bana o günkü reklamlar daha çok tbmlidir falan demeyin bu hep olan bir şey. Tek kanal aynı içerik yeni video yok çıkan reklamlarla alakalı değil tamamen Youtube saçmalığı.
dil neo dili acilen bırakmalısın
arada oluyor ya
bazen 2 k izlenime 20 dolar bazen 40 dolar veriyor
![]()
Valla hocam grafikten bişi anlamadım ama.. Başka bi izlenimimi paylaşıcam sizle.. Geçen seneden beri çalıştığım bazı kategoriler var.. Hepsinin de 1000 izlenime ne verdiği bellidir.. Hiç değişmiyo.. 10 dolar veren var , 5.5 dolar veren var , 8,5 veren var.. Bu oranların her gün aynı olması ya da aradan aylar geçmesine rağmen aynı kalması da çok ilginç..
dil neo dili acilen bırakmalısın
arada oluyor ya
bazen 2 k izlenime 20 dolar bazen 40 dolar veriyor
![]()
İngilizce. İzlenimin çoğu ABD. Buna ne diyeceksin?![]()
sıkıntı sendevideolar kaç dakika 30 saniyemi
![]()
4-5 dakika. Kazancın az olması umurumda değil, bir gün ayrı bir gün ayrı olmasından nefret ediyorum.
İngilizce. İzlenimin çoğu ABD. Buna ne diyeceksin?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.