Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Sebebi neydiki :( Analyticse baktımda günlük 1xx$ bırakan kanalın Creative Nation daymış nasıl bir duygu bilir misiniz?

Ya beyler bir kanal var para kazanmayi acmisim adsense baglantisini yapmamisim 9 k izlenm aldi adsenseye sonra bagladim 9 k adsensede kesinlesir mi?

Birde grlen quiz davetini yanlislikla reddedim yenisi gelmiyor 3 4 defa denedim sent diyor ama gelmiyor ? Nasl gecerm yardmci olur msnz

Sebebi neydiki :( Analyticse baktımda günlük 1xx$ bırakan kanalın Creative Nation daymış nasıl bir duygu bilir misiniz?

bilirim,mnde 3-4 aydır kaç kanal bıraktım öyle :p deneme için yükledigim videolar patlayıp gitti hep.kazanç artınca gitti paralar diyorum ben.sonuç?tam düşündügüm gibi,kanallar kesinleşmeden hemen önce kapanıyor.
[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION] ,daha önce o sorunu yaşayan arkadaşlar quize mail atıp çözdük demişlerdi.davetiye gelmiyor diye haber ver quize.ne zaman dönerler bilmem ama :)

Kazançlarda herkesinde dediği gibi nisan ayında yarı yarıya düşüş var. Tahminim 4-5 güne düzelmesi yönünde reklam anlaşmalarının süresi bittiği için olabilir. Çünkü yılın ilk çeyreği geride kaldı. Şimdi yaz geliyor yeni anlaşmalarla yeni reklamlarda gelecektir diye tahmin ediyorum.

İzlenmeler tavan, Kazançlar taban yaptı. Önümüzdeki ay kazanırız diyecem ama kanalların ömrü 1 ayı geçmiyorki.

1k ya 4 dolar alirken 2 ye dustu saka gibi ya :/

Alt seviye kazançlar değişmezken xxx$ seviyesinde olan kazançlarda ciddi bir düşüş var. 1 Nisan da %30-40 , 2 Nisanda %20-30 seviyesinde kazanç kaybı mevcut. Ancak düzelir diye umut ediyorum. Geçen seneden kanal bir kanalımın kazançları bu seviyelerde olmadığı için kıyaslama yapamıyorum, 1 tane dışında başka bir kanalım da kalmamış zaten :)

Ancak düzelir diye umut ediyorum. 3 yılda neler gördü neler yaşadı bu bünye, artık bu düşüşler adama sadece ufak bir tebessüm yaratıyor..

Evt baya düşüşler var ama 3er aylık reklam anlaşmasına denk gelen ilk aya geldik şans Mayıs oturur Haziran yükselir nasipten ötesi yok bunada çok şükür =)

Keşke partnere üye oldugumuzda adsense gibi raporlar alabilsek analitiksle adsense birleşse herkes ulaşabilse

yapacak bişey yok arkadaşlar bazen bu durumlar olacağı için katlanmak zorundayız bendede aşırı düşüşler mevcut umarım en kısa zamanda düzelir

Reklam Sözleşmeleri Yenileniyor. Düşüş Olması Normal. Mayıs-Haziranda Kapatırız İnşallah Hepimiz Arayı. Bol Kazançlar:cool:

Kanal analigin artik yerine oturmasi stabil calismasi lazim her gun farkli farkli oluyor yt buna bi cozum getirse iyi olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri