Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
3'ü müthiş artmış 4'ü geri düşmüş ne aptalca.

5 de baya düşmüş, adsense çi arkadaşlara göre 6 sında biraz düzelecek galiba.

ya tam olarak ne zaman düzelir bilen varmı her ay böylemi olcak bu ya :S

Yükselişe başladı bende. mart kadar değil ama 3 4 5inden iyi bugün.

2kanalda quiz reklamları kapamış benim. Kazançlar aşırı düşüktü yeni farkettim..

2015 geldi geleli bir türlü tam toparlanamadım 4 aydır ekim kasım aralık bgbgsine göre %20-30 düşüş var

6 Nisan ne kadar kötü çakılmış öyle, aman tanrım. Ya 1000 gösterime 1 dolar versin başka bir şey istemiyorum bu nedir ya.

Beyler 1 nisandan beri çok kötü düşüş var %50 %60 kazanç düşmüş böyle anormal düşüş yaşan var mı başka ?

Benim bgbg 20 tl oldugunda moralim bozuluyordu 3 gundur 5-8 arasinda.

Tapatalk

Adsendede tbm de biraz yukselis oldu bugün bakalim ayin 8 ne ne derece yansiyacak gorecez:)

malesef 2 haftadır düşüş var umarım düzelir hayırlısı olsun genede.

Kanalı mn de olup her an kapanırda paramı alamam diye endişelenenler beğensin.

Arkadaşlar pazar gunu bir videom patlama yapmis aynı gun içinde 400k izlenmiş daha sonra eşleşen gelmiş, eşleşen gelince videoyu sildim ama analiticse izlenimleri yansımasına rağmen o videodan hiç para yansımadı bunun sebebi videoyu silmem mi yoksa tamamen eşleşenle mi alakali? Normalde eşleşen geleseye kadar olan kazancın yansıdığını sanıyordum

Arkadaşlar pazar gunu bir videom patlama yapmis aynı gun içinde 400k izlenmiş daha sonra eşleşen gelmiş, eşleşen gelince videoyu sildim ama analiticse izlenimleri yansımasına rağmen o videodan hiç para yansımadı bunun sebebi videoyu silmem mi yoksa tamamen eşleşenle mi alakali? Normalde eşleşen geleseye kadar olan kazancın yansıdığını sanıyordum

Kazanç yansımadan silmemen gerekiyor eşleşen videoları.

Marın sonu biraz parayı gösterdi. Nisan fena başlamadı ama Türkçe içerik için berbat gidiyor bence..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri