hocam biraz açar mısınız bana da çok eşleşen geliyor.eşleşen gelirse ne yapmam gerekiyor ?
Eşleşen gelirse eşleşen gelen videoyu silmeyin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam biraz açar mısınız bana da çok eşleşen geliyor.eşleşen gelirse ne yapmam gerekiyor ?
Eşleşen gelirse eşleşen gelen videoyu silmeyin.Parayı alamazsınız eşleşen gelince ama, eğer o video izleniyorsa kanalınızdaki diğer videoların da izlenimi artacaktır. Ama video izlenmiyorsa ve eşleşen geldiyse silebilirsiniz.
Daha dün kanalımın biri çok fazla eşleşen olduğundan kapanmıştır yazısı ile karşıladı beni.Mantıklı Fakat Belli Bir Süre Sonra Eşleşenden Yakalanıp Hem Telif Geliyor Hemde Çok Eşleşen Video Olursa Kanal Kapanabilir.
4 kanal ayni sekilde grafikte 0ayın 7 si izlenimler yansımış ama izlenimler 0 bi bendemi böyle
ayın 7 si izlenimler yansımış ama izlenimler 0 bi bendemi böyle
Guncelledigim kanallarin heresine up down vds ayarlarladim girip ckmiyorm surekli ackarkadaşlar kanallara tek tek giriyorsunuz sıkıntı olmuyormu
nasıl ard arda giriyorsunuz
arkadaşlar kanallara tek tek giriyorsunuz sıkıntı olmuyormu
nasıl ard arda giriyorsunuz
Kac kanala ne siklikla giriyorsunuz her defasnda ip sfrlayp kullaniyrm portable iHocam Her kanal için ayrı bir froxportable kullan. Gir Çık Sorun Olmaz
Kac kanala ne siklikla giriyorsunuz her defasnda ip sfrlayp kullaniyrm portable i
Hergun hepsine giriyorsunuz ip degismeden? Toplu kapanma falan yasamadnz mihocam ortalama 120 knl mevcut. Her Biri İçin ayrı Bir portable. Ve Hepsini kontrol Ediyorum
hocam ortalama 120 knl mevcut. Her Biri İçin ayrı Bir portable. Ve Hepsini kontrol Ediyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.