Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
18 kazancı yansıdı ama 16 sı yok hala bugun 19 uda eklenirmi bakalım

Son düzenleme:
60.000 izlenmeye 35 dolar. Gerçekten bıktım ben artık bu saçmalıktan ya.

16-17-18 ini baz alırsak izlenim artmış,
kazanç aynı oranda düşmüş..

Buna da şükür arkadaşlar. Ya hiç olmasaydı?

Bu konu olmadan önce diğer konuda yasak denmesine rağmen günde 20 yorum yapılırdı kazançla ilgili, şimdi serbest diyerek konu açtık kimse yorum yapmıyor. :D

ayın 16 sı normal kazançlarım ama 17 18 19 u da kazançlar dibe vurmuş daha guncelleyecek mi kazançları :s

17-18-19 istatistikleri geç geldiği gibi eskiye oranla kazançlarda çok düşük görünüyor..Sıkıntı sadece bizdemi acaba :S ?

Bu konu olmadan önce diğer konuda yasak denmesine rağmen günde 20 yorum yapılırdı kazançla ilgili, şimdi serbest diyerek konu açtık kimse yorum yapmıyor. :D

Ben susuyorum artik :) gûncellemeyin hepsi yansimadan yazdik adminlerin uyarisina dayanarak hata oldu quize sokmak için izlenim bekleyenler varmis, tamamda mesela bu gûn kanal gôrûnteleme yansidi ama analytics e yansimadi, urlden takip edilebilir gôrûntûleme

Tüm kanallarım güncellendi. Durumlar nasıl? Hafta içi olmasından kaynaklı izlenimler düşmüş kazanç da düşmüş biraz.

Gunun hangi saatlerinde guncelleniyor analytics? Son birkac gundur bir sorun var sanki. Her gun farkli saat araliklarinda guncellendi gibime geldi.

Gunun hangi saatlerinde guncelleniyor analytics? Son birkac gundur bir sorun var sanki. Her gun farkli saat araliklarinda guncellendi gibime geldi.
Hic sabit bir saatte Güncellenmezki hafta sonu araya girmedikce 2 gun oncefen gelir bu gece 22 güncellenir buyuk ihtimal. Ama hafta sonu girinvr araya 1 2 gun aksiyor sali gunu tekrar duzeliyor

Bir kanalımda en son 21 nisan güncellenmesi var ve günlük olarak normal bi şekilde güncelleniyor. Buraya kadar her şey normal ancak izlenim ve kazanç eksik kalmış bir şekilde devam ediyor. Kazancı bilemem ancak izlenim 15 bin geriden geliyor. Aynı şeyi yaşayan var mıdır? Ya da bu benimle alakalı bir sorun mudur?

maşallah bugun kazançlar uçmuş daha doğrusu o özlediğim rakamlara geri gelmiş umarım böyle dewam eder

Arkadaşlar hergün bişiler öğreniyoruz. diğer konuda cosgun hocamın belittiği üzere bende bir bilgi öğrendim ve burda detaylıca yazayım dedim.

Kanalların görüntüleme-kazanç-abone analsytik bilgileri ANALYTİCS kategorisinden önce KONTROL PANELİ kategorisine yansıyor şuandada olduğu gibi (10:47) Kontrol paneline düşmüş kazanclar oradan baktım tüm kanallarıma !!!

bunu herkez biliyorsa ben bilmiyorsam cahilliğime verin !!!!

Cümleten bol kazançlar

Sanirim ozledigimiz mart sonu kazanclari geri geldi peki mayis da da nisandaki gibi düşüş olacak mi arkadaslar gecmis yillardan deneyiminiz nasl ongoruyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri