Kanal başarı oranımız kaç kaç olmalı hedef ne olmalı

unadikum

Yasaklanmış
ustalar ve yeni başlayan arkadaşlar yüzde kaç kanal tuturma oranımız istatisliksel olarak yani 100 kanal açtık bunlardan kaçı 10 gün sonra sağ ve en az 1$ getiri getir vaziyette olmalı ise başarılıdır. motivasyonun düşmemesi için örnekler şart :confused: %20 yı yakalasam iyi bir oran gibi gözüküyor yani 20tanesi günde 1 dolar bırakan hedef küçük mü? ne dersiniz

hedef ve başarı tamamen kişiseldir..

sana göre günde 5 TL başarıdır
bazılarına göre saatte 5 TL azdır..

bu işin oranı orantısı olmaz tutan tutar tutmayanda elbet bi gün tutar :)

Benim hedefim yok. Şurda kalsın şu kadar yeter veya yetmez gibi. Ben toplu kapanma yada spamdan kapanmada yaşamıyorum.(40 yılda bir spamdan kapanır oda kendi hatam) Yani 100 kanal açsam 1 ay sonrada telif gelmediği sürece 100 kanalda ayakta durur. Benim tek düşmanım telif flag falan filan.. İşi büyütecek bir şey yok. Kaç kanal açsam kaçı ayakta kalır diye bir şeyde yok. İşi temiz yaparsanız 100'de ayakta kalır 10 gün sonra..

Emin ol bazı kanallar günde 1$ bile bırakmıyor.
:D

200 kanal açıp 200$ günlük kazanç alırım demekte yanlış.

kanal başarı oranın senin içerik bulma başarınla aynı orandadır :) mesela benim bu aralar baya düşük :D

Aslında bu sorunun cevabı senin hedeflerinde gizli.Sana tek tavsiyem böyle saçma şeyleri düşünmeden sağlam bir kategori araştırması yapman.Kategoriyi buldun mu devamı geliyor.

bir zamanlar günlük 5 tl ye havalara uçarken,sonraki zamanlarda günlük 500 tl ye pehh diyosun zamanla anlarsın ne demek istediğimi

Youtubede para olduğunu duyan atlar oldu.O kadar uğraş didin 1 gün render ile uğraş 1 saat sonra içeriğin aynen kopyalansın.Yakında daha katı kurallar gelecektir.Bezmeye başladı youtube yönetimi artık.Aç gözlülük yapıp 1000 dolarla yetinemeyenler yüzünden hep.Yabancılara bakın allah aşkına genelde adamlar özgün çalışıyorlar.Youtube bu kadar telifin üstesinden kalkabilir mi orasınıda bilmen.Eninde sonunda büyük film şirketleri tv kanalları milyon dolarlık davalar açacaktır.Diğer kısmı ise reklam verenler ile ilgili.Çoğu reklam veren içeriğinin telifli video da çıkmasını istemiyor.İşimiz 2015 de bence daha da zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çalıştığın içeriklerle alakalı . Araştırmanı iyi yaparsan 100 kanalda 90 kanalın sağ kalır. Kazancıda 1$ bırakanda olur 500$ bırakanda olur.

Kişiye göre ve duruma göre değişir. Geçen ay günde 100 liraya çıkmaya çalışırken, kanal kapanınca şimdi günde 30 liraya çıksam seviniyorum. İlk başlarda günde 10 lira olunca seviniyordum, korkuyordum hatta. Duruma göre değişiyor. Seni tatmin etmesine bağlı.

Eger dizi film calisiyorsan 100/10 iyidir ama daha basit kategorilerde 100/80 iyi

Telefondan gönderildi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri