Kanal baslarken nasil basliyorsunuz?

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

harry

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar,

Mesela Youtube kanaliniz para kazanmaya kapatildi ve hic bir kanal elinizde kalmadi. Sifirdan baslamaniz lazim.

Nasil baslardiniz? Kanal ayarlarini yaptikdan sonra direk 100 lerce video paylasimimi yoksa baska yontemlemi baslardiniz?

Benim bu soruyu sormamin nedeni kanallarim kapatildi ve nasil devam edecemi cozemedim.

Ilk yaptiniz adimlarinizi yazarsaniz cok sevinirim.

Sadece kanal acarken degil,her isin basinda Bismillahirrahmanirrahim ..

Sana da tavsiye ederim.

Sadece kanal acarken degil,her isin basinda Bismillahirrahmanirrahim ..

Sana da tavsiye ederim.

Sagol kardes, allaha cok sukur her isin basinda ''bismillahirrahmanirrahim'' diyorum ve hayatimda hic bir sikinti olmuyor.

ama nedense su youtube olayini bir cozemedim, bana yardim etseniz az?

Sana tavsiyem mumkun okdugunca hevesini kaybetmemen ve surekli olarak kendini gelistirmen.Tek mail,tek kanal olarak calisabilirsin..Belirli kategoriler secerek, bir kategoriye bir kanal seklinde calisabilirsin.Acacagin kanallara en fazla 90 adet video atarak calisabilirsin..bir kanala cok fazla video atmani tavsiye etmem.Ayrica her actigin kanalin maillerini de tek bir maile yonlendirirsen,bu kanallardaki videolarin telif,topluluk vs gibi ihtarlarini takip etmen de daha cok kolaylasir.

Kolay gelsin.

Sana tavsiyem mumkun okdugunca hevesini kaybetmemen ve surekli olarak kendini gelistirmen.Tek mail,tek kanal olarak calisabilirsin..Belirli kategoriler secerek, bir kategoriye bir kanal seklinde calisabilirsin.Acacagin kanallara en fazla 90 adet video atarak calisabilirsin..bir kanala cok fazla video atmani tavsiye etmem.Ayrica her actigin kanalin maillerini de tek bir maile yonlendirirsen,bu kanallardaki videolarin telif,topluluk vs gibi ihtarlarini takip etmen de daha cok kolaylasir.

Kolay gelsin.

Yani hocam kisacasi demek istedin kanal ac ve video at gerisi zamanla gelir?
ama aklim 90 video da takildi. kanalin icinde maximum 90 video mu olsun yoksa her yukledim zaman 90 mi olsun?

Bence maksimum 90 olsun..Illa 90'i tutturacaksin diye bisey yok.Bazen 50 olur,bazen 70 olur.Eger her gun bir kanal ac bir vds ten..Fazlasini yapmak da zararli olabiliyor spam acisindan.

anladim, ama her gun yeni kanal acip 90 video atacama her gun 1 kanala 90 video atsam nasil olur?

Şahsen ben denemedim ama hep aklımda. Mesela güzel bir kanalın var. Bu kanalı para kazanmaya açma. Popüler şarkıları yükle binlerce izlenim alsın ve abone kazan. 3. eşleşen falan hepsini kabul et. Yaklaşık 1000 - 2000 üyen olsun. Ondan sonra ekle özgün videolarını yavaş yavaş, sonra şarkı videolarını sil ve para kazanmaya aç. Bu şekilde üye kazanmış olursun. Hemde haksız bir kazançta elde etmemiş olursun.

Denemedim ama üye kasmak için aklımda olan bir yöntem doğrusu..

Şahsen ben denemedim ama hep aklımda. Mesela güzel bir kanalın var. Bu kanalı para kazanmaya açma. Popüler şarkıları yükle binlerce izlenim alsın ve abone kazan. 3. eşleşen falan hepsini kabul et. Yaklaşık 1000 - 2000 üyen olsun. Ondan sonra ekle özgün videolarını yavaş yavaş, sonra şarkı videolarını sil ve para kazanmaya aç. Bu şekilde üye kazanmış olursun. Hemde haksız bir kazançta elde etmemiş olursun.

Denemedim ama üye kasmak için aklımda olan bir yöntem doğrusu..

evet aynen benim aklimdan da gecti bu, ama faydasi olurmu bilmiyorum. uye kazanmasi okadar kolay degil ve 1000-2000 gelene kadar zamanindan cogu gitmis olur?

güzel bir konu bu soru hepimizin aklını kurcalıyor aslında kanallarımız kapatıldı ve şimdi nasıl başlayalım neler uygulayalım?

evet aynen benim aklimdan da gecti bu, ama faydasi olurmu bilmiyorum. uye kazanmasi okadar kolay degil ve 1000-2000 gelene kadar zamanindan cogu gitmis olur?

Güzel ve hit olan şarkıları biraz çalışma ile üst sıralara çekersen eğer üye kazanman pek zor olmaz bence. Ama 3. eşleşeni kabul et ve kanalı para kazanmaya açma. Sonra kanalım kapandı diye yanma yani. :)

Herşeye yeniden başlıcaksan eğer denemen de fayda var. Madem yeniden başlıyorsun abone kazandıktan sonra sana tavsiyem özgün çalış.

Kanala bismiiah deyip başladık ama 4gundur 800 ızlenım var adsende 29 gozukuyor napıcaz bu kendısı duzelırmı acaba

O sekilde kanalini riske atmis olursun.

Tamam, anladim hocam deneyecem bi bu teknigi ve ustdeki abone kazanma teknik denicem bakalim ne cikcak bu isten

---------- Mesaj saat 23:36:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:13 civarında gönderildi. ----------

güzel bir konu bu soru hepimizin aklını kurcalıyor aslında kanallarımız kapatıldı ve şimdi nasıl başlayalım neler uygulayalım?

Ben 1 ay once basladigimda tek kanal yapmistim, ilk haftada 1000 video atmistim ve hic tik almadan para kazaniyordum. 2hafta sonra 3 kanal actim 100 videolu hep, bunlarin bana 1 ayda getirisi € 20,00 euro olmustu. bence hocam 5 - 6 kanal olcak ayri ayri katagori ve yapa bildiyince video yuklemek ama nekadar hakliyim bilmiyorum.

bu isten anlayan birisi olsada baslangicta nasil baslicamizi ogretse vallaha ne iyi olurdu:confused:

Her kanala ortalama 100 video atın derim ben de çok video kanalı riske götürür

---------- Mesaj saat 21:37:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:36:43 civarında gönderildi. ----------

Tamam, anladim hocam deneyecem bi bu teknigi ve ustdeki abone kazanma teknik denicem bakalim ne cikcak bu isten

---------- Mesaj saat 23:36:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:13 civarında gönderildi. ----------

Ben 1 ay once basladigimda tek kanal yapmistim, ilk haftada 1000 video atmistim ve hic tik almadan para kazaniyordum. 2hafta sonra 3 kanal actim 100 videolu hep, bunlarin bana 1 ayda getirisi € 20,00 euro olmustu. bence hocam 5 - 6 kanal olcak ayri ayri katagori ve yapa bildiyince video yuklemek ama nekadar hakliyim bilmiyorum.

bu isten anlayan birisi olsada baslangicta nasil baslicamizi ogretse vallaha ne iyi olurdu:confused:

Şuanda kimse ne yapacağını bilmez halde emin ol.

---------- Mesaj saat 21:37:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:36:43 civarında gönderildi. ----------

Şuanda kimse ne yapacağını bilmez halde emin ol.

hocam, mesela siz yeni kanal acsaniz neyapardiniz ilk? direk videolarmi yuklerdiniz full?

eline 1 kalem ve 1 defter alacaksın.son güncellemelerden sonra 1 den fazla adsense kullanmak şart oldu.hangi kategorilerde çalışmak istediğine karar vereceksin.özgün videolar la spam yapacağın kanalları aynı adsensede bulundurmayacaksın ve kalem kağıda gelince bunlarlada hangi konularda spam yapabilirim hangi konularda özgün çalışabilirim diyip notlar alacaksın.spamı asla kendi internetinden yapmayacaksın.

eline 1 kalem ve 1 defter alacaksın.son güncellemelerden sonra 1 den fazla adsense kullanmak şart oldu.hangi kategorilerde çalışmak istediğine karar vereceksin.özgün videolar la spam yapacağın kanalları aynı adsensede bulundurmayacaksın ve kalem kağıda gelince bunlarlada hangi konularda spam yapabilirim hangi konularda özgün çalışabilirim diyip notlar alacaksın.spamı asla kendi internetinden yapmayacaksın.

akilli adamin hali baska olur derler ya : ))))

guzel bir yorum yapmisin kardes. ama video yuklemek zor degil. sorun olan bu kanallari ve videolari yuksek tutabilmek? neyapabilirsin yukarlara cikarmak icin ve yuksek kazanc yapa bilmek icin?

akilli adamin hali baska olur derler ya : ))))

guzel bir yorum yapmisin kardes. ama video yuklemek zor degil. sorun olan bu kanallari ve videolari yuksek tutabilmek? neyapabilirsin yukarlara cikarmak icin ve yuksek kazanc yapa bilmek icin?
Aslında cevap çok basit yapılmayanı olmayanı yapmalısın.oda biraz zor tabiki.
benim açıklamama gelirsek daha da açayım o zaman ama kağıt kalem de yanında olsun. :) ilk olarak +16 ,şiddet vs içeriklerden uzak durman gerektiğini bilmelisin.(kanalların ömrü fazla olmuyor ve her açtığın kanal aynı etkiyi yaratmıyor kazanç düşük izlenim çoktur ama boştur.)
haber kanalları :bir süre sonra anlamadığınız bir şekilde para kazanma kapatılıyor.
eğlence ve komedi :aşırı dercede rakip var ve aynı videolar dönüp dönüp duruyor.
vs
vs hepsinin tecrübesini farklı şekillerde yaşadım.

hocam benim tavsiyem hedef kitleni ve ülkeni belirlemen.amerika için 7 saatlik saat farkını hesaplayın uygun olan bir saatte yükleme yapman.mesala ben türkiye saatiyle gece 1 yada 2 saatlerinde amerikalıların işten eve geldiklerini ve evde yt ye girdiklerini düşünerek yükleme yapıyorum.ve yine haydi aldım videoyu çektim yükleyim yapmıyorum.videonun biraz ilgi çekiçiliği olması gerekiyor çok izlenim vs için.örnek olarak ağır çekim çalışmaları yapıyorum ama izlemeye değer bir video yoksa ağır çekimin de bir anlamı olmuyor bana göre.

hocam 100 vıdeo derken bence vıdeo sayısıyla alakalı degil gunluk atılan vıdeo cok daha onemlı gunde 100 tane atarsak bu ıs olmuyor ben suanda gunluk max 10 dıyorum ama henuz denemedım vızelerden sonra gunde 10 vıdeo bı kanala ve hergunde 10 degil 8 11 gıbı farklı sayılarda atmak .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri