Ünleme düşen kanalı doğrulamak için hangi programı kullanıyorsunuz? textplus işe yaramıyor şuan..
Konusu açıldı ise bulamadım..
Konusu açıldı ise bulamadım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Textplus işe yarıyor iphonede ben dün yaptım sorunsuz çalıştı
ünleme düşen kanalı doğrulamak için mi kullandın hocam? yoksa kanal açmak veya +15 yapmak için mi?
Ünleme düşen kanalı profil resmi filan ünlem olmuştu.
Ama şöyle birşey yaptım direk gelen telefondan değil ikinci kez alınan numaradan yaptım.
Texplus-nexplus var başkada yok.
textplus nextplus çalışmıyor arkadaşlar hala ücretli ücretsiz bir sistem bakıyorum..
edit: program çalışıyor fakat google numaraları kabul etmiyor..![]()
+15 onayı yaparken ediyor mu peki yoksa sadece spama düşen hesabı açarken mi çalışmıyo ?
+15 onayı yaparken ediyor mu peki yoksa sadece spama düşen hesabı açarken mi çalışmıyo ?
textplus çalışıyor bende (android)
bugün iki tane ünleme düşen kanala (yani profil resmi ünlem olan) giriş yaparken çıkan
telefon doğrulamasını testplus'a gelen mesaj ile sorunsuz hallettim
genel olarak (+15 onay için) mevcut programlar sorunsuz çalışıyo ama , ünleme düşen kanalı girş yaparken çıkan doğrulamayı aşmak için girdiğimde ilkinde olmadı fakat farklı bir lokasyondan yeni bir numara denediğimde sıkıntı olmadan girdim kanala .. sanırım yt bazı lokasyonların numaralarını mimlemiş :/
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.