Kanal Durumu Değişikliği Yeni Politika mı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
çok büyük bi sıkıntı değil aslında ilk boş bi kanala atacaksınız dünya geneli zaten anında verir çoğu zaman vermezse yüklersiniz :D

Yalnız süre 1 ay kadar galiba o uyarının kaybolma süresi

O uyarı varken adsense'deki diğer kanalları da etkiler mi acaba önemli sorular bunlar

Yeni değişimlere uyum sağlayacağız yapacak birşey yok çözeriz yeni sistemi yakında heralde

Acaba ünlemle ilgili bir değişim varmı?

Ünlem yetmedi birde bu çıktı hangi biriyle uğraşıcağız :(

şimdi baktım da adsense bağlı kanal böyle benim inşaallah arkadaşın dediği gibi bir engelde kapatmazlar kanalları...

arkadaşlar ben uyarılarda herhangi bir sorun göremedim, bi bende mi anormallik var? adamların yaptığı tek şey content id kısmını silmek ve telif uyarıları olan yeri daha detaylı hale getirmek olmuş. hani uyarının ne zaman biteceğini, 2 hakkın daha olduğunu ve tekrar telif yememeye çalışman gerektiğini vurgulamış o kadar. eskiden de bu amaçla hareket ediyorlardı ama açıkça bilgi vermiyorlardı, şimdi detaylı yazmışlar o kadar. söylediklerimin haricinde kaçırdığım bi nokta mı var yoksa?

bu sistem bayadır var ama biz yeni görüyoruz yani göstermedi youtube bize ki para kapanmaların sebebi buydu.

Aşağıda content ıd hak itirazaları gibi birşey var o yeşilmi

Bizler için iyi mi oldu kötü oldu acaba :)

benim kanalda dünya geneli engellendi var idi ben videoyu silmeden kabul ettim ve şuan bi sıkıntı gözükmüyor

Aşağıda content ıd hak itirazaları gibi birşey var o yeşilmi

Tarık o aşağıdaki zaten vardı diye hatırlıyorum, başta ben de yukarıdan aşağımı almışlar acaba diye düşündüm ama o Contend İd itirazları zaten aşağıda da vardı diye hatırlıyorum

benim iki tane dünya engelli kanalımda kırmızı yanmış, o kanala daha yükleme yapmayacağım bakalım bir ay içinde uyarı gidecek mi yoksa kapanacak mı göreceğiz...

Tarık o aşağıdaki zaten vardı diye hatırlıyorum, başta ben de yukarıdan aşağımı almışlar acaba diye düşündüm ama o Contend İd itirazları zaten aşağıda da vardı diye hatırlıyorum

yok demedimki yeşilmi yanıyor dedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri