Kanal geçişi yaparken ip değiştirme

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Kanallarınız yani gmailleriniz arasında geçiş yaparken ip değiştirip, çerezleri siliyor musunuz. Silmekde fayda varmı

Kesinlikle, ip değiştirip çerez silerim, üstüste çok fazla kanala girmemeye çalış hocam.

Dostum bu soru zaten defalarca soruldu defalarca cevaplandı. ip değiştirmek çerezleri silmek bu işin en önemli şeylerinden birisi.

Kesinlikle, ip değiştirip çerez silerim, üstüste çok fazla kanala girmemeye çalış hocam.

Teşekkür ederim. Önceden silmiyordum fakat 1 haftadır problem yaşamaya başladım sanırım değiştirmem gerekiyor geçiş yaparken

Dostum bu soru zaten defalarca soruldu defalarca cevaplandı. ip değiştirmek çerezleri silmek bu işin en önemli şeylerinden birisi.

Özür dilerim böyle bir konu görmemiştim. Teşekkür ederim yardımcı olanlara , konu silinebilir :)

çerezleri kesinlikle silmelisiniz, ben tek ipten 10 kanala ccleaner ve googleclean kullanarak girdim bir sıkıntı olmadı :) yani ip + bunları kullanırsanız sağlamdasınız.

Teşekkür ederim. Önceden silmiyordum fakat 1 haftadır problem yaşamaya başladım sanırım değiştirmem gerekiyor geçiş yaparken
Çünkü kanallar arası bağlantı fark edildiği anda tespit edilen kanallar toplu olarak kapatılıyor.

Her vds'den 5-6 kanal yönetirim ip statik olduğu için değiştiremiyorum ama çerez temizliyorum aynı vds'den girdiğim kanalların topluca kapandığına şahit olmadım henüz ama kendi bilgisayarından giriyorsan ip değiştirmekte fayda var.

Opera/ Portable Opera-Mozilla kullanıp gizli sekme ile giriş yapıp işim bitince var olan çerezleri silip yeni bir gizli sekme açıyorum sorun yaşamıyorum. CCleaner ile temizleme yaparım arada

Bende 40-50 kanal var ne ip değişirim ne çerez temizlerim 1 aydır hepsi sağlam.

Ha adsense çalışanlar için belki çerez temizlemek gerekir ama partnerde gerek olmadı hiç.

Valla herkesin çalışma stili farklı kimisi birşey olmaz diyor kimisi olur diyo. Açıkcası olacağına eminim. 3 Ay öncesine kadar toplu kapanmalar yaşıyordum bu bir şey olmaz diyenlerle aynı düşüncede hareket ediyordum. :) Baktım ardı ardına kesilmiyor toplu kapanmalar en sonunda dedim yeter artık millet akılsızda, bir benmi akıllıyım. Çerezleri ogünden sonra silmeye başladım ip değiştirmeye başladım ve toplu kapanma hiç yaşamadım..

Bazen birşey olmuyor ama bir kanalın kapanıyor sonra arkasında ne kadar bağlantılı kanal varsa hepsini getiriyor.

ip degistirmek onemli ama asil onemli olan cerezlerdir google bir interneti birden fazla kisinin kullanma durumunu kesinlikle goz ardi edemez ama ayni bilgisayardan yapildigina dair bir ipucu buldumu o zaman hepsini siler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri