Kanal ihtar/spam/telif'den kapanınca adsenseden ayrılıyor mu?

• Kullanıcı Darqest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Darqest

Kayıtlı Üye
Merhabalar...
Şu soru oldukça kafamda soru işaretleri yarattı. Düşünceleriniz nedir? Bilenler yardımcı olursa güzel olur açıkcası.

Örneğin bir kanalınız 3 telif yada ihtar'dan kapandı. Kanalınızı sildiniz ayarlardan. Fakat kanal uzantısını girince kanalın halen durduğunu anlıyorsunuz.Kısacası kanal silinmiyor.

Kanalımız bu şekilde kapanınca Adsense'den kopuyor mu?
Malum 500 kanal hakkımız var bu şekilde dolarsa kısa sürede dolar bu hakkımız.

Bu olaydan sonra adsense'den şayet kopmuyorsa koparma yolları var mı?
Kesin bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum dostlar..

adense saymıyodur 1-2-5 youtube kanalı var diye ben şahsen 2 telif yiyen kanalı siliyorum sıfırdan açıyorum

Cevap: Re: Kanal ihtar/spam/telif'den kapanınca adsenseden ayrılıyor mu?

adense saymıyodur 1-2-5 youtube kanalı var diye ben şahsen 2 telif yiyen kanalı siliyorum sıfırdan açıyorum

Saymiyor degil. 500 den sonra baglayamazsin. Adamlar manuel calismiyo:-):-) benim dedigin ban yiyen kanallari adsenseden cikaramazsin. Para kazanma sekmesi yoktur.giremezsin. ama otomatik adsenseden cikiyomu orasi soru isareti ioste???

@Darkest kac tane kanal banlattin dostum :) sinira mi yaklastinda bu soru kafani kurcaliyor :) eger 400 tane normal 100 tanede banli kanalin olursa , o asamaya gelirsen zaten , o adsense hesabina cok yüksek miktarlarda para girecegi icin, yine onu riske atmamak icin yeni adsense hesabi acarsin.(aile bireylerinin üstüne)..Yani simdiden bence o kismini cok düsünme..

@Darkest kac tane kanal banlattin dostum :) sinira mi yaklastinda bu soru kafani kurcaliyor :) eger 400 tane normal 100 tanede banli kanalin olursa , o asamaya gelirsen zaten , o adsense hesabina cok yüksek miktarlarda para girecegi icin, yine onu riske atmamak icin yeni adsense hesabi acarsin.(aile bireylerinin üstüne)..Yani simdiden bence o kismini cok düsünme..

Dostum sen şu işe bi el atsana:) ne diyorsun benim bu iş hakkında. Adsenseden kopar mı kopmaz mı :D

Dostum sen şu işe bi el atsana:) ne diyorsun benim bu iş hakkında. Adsenseden kopar mı kopmaz mı :D

Darqest :) Dostum , ahh keske Adsense de calisan tanidiklarim filan olsaydi direkt onlara sorardim da..Suan ben o sayiya ulasmis kimseyi görmedigimden (forum kurucumuzun bile o kadar kanali yok), hic bir yorumda bulunamayacagim.

Ama madem sen bu sayilara ulasacagini düsünüyorsun, sana tavsiyem 500 limitini filan beklemeden her 70-80 kanali bir adsense bagla..Daha ötesi büyük risk olur..Yine dedigim gibi, simdiden degisik adsense hesaplari acmanin yoluna bak eger 80 kanali gececeksen..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri