Merhaba arkadaşlar;
Forumda baya bir aradım fakat çözüm bulamadım.
Sorunum kısaca; daha önce bir kanal satın almıştım ve sanırım satan kişi 2 kere kanal ismini değiştirmiş. Bende yeni aldım diye aldığım zaman hemen 1 kere değiştirmiştim ve toplamda 3 olmuş. Şimdi Google Plus sayfasındaki ismimi tıklayıp yeni isim deneyince 3 hakkınız dolmuştur. 2 yıl içinde 3 isim değişikliği yapabilirsiniz diyor.
Fakat izlenimi ve abonesi iyi olan kanalımın adını mutlaka değiştirmem gerekli. Acaba çözüm yolu bilen var mı?
Google forumlarında aradım şöyle birşey çıktı ama uygulayamadım.
Link : https://productforums.google.com/forum/#!topic/gmail-tr/FL06nXX2bPg
Forumda baya bir aradım fakat çözüm bulamadım.
Sorunum kısaca; daha önce bir kanal satın almıştım ve sanırım satan kişi 2 kere kanal ismini değiştirmiş. Bende yeni aldım diye aldığım zaman hemen 1 kere değiştirmiştim ve toplamda 3 olmuş. Şimdi Google Plus sayfasındaki ismimi tıklayıp yeni isim deneyince 3 hakkınız dolmuştur. 2 yıl içinde 3 isim değişikliği yapabilirsiniz diyor.
Fakat izlenimi ve abonesi iyi olan kanalımın adını mutlaka değiştirmem gerekli. Acaba çözüm yolu bilen var mı?
Google forumlarında aradım şöyle birşey çıktı ama uygulayamadım.
Sorunumu çözdüm teşekkür ederim.
Eğer Google+ veya Youtube'dan isim değiştiremiyorsanız yapması gereken şeyleri anlatacağım,
Google+ profilinizle yeni bir Google+ sayfası oluşturun ve Youtube'da kanalınızın adını nasıl görmek istiyorsanız; bu sayfanında adını o şekilde belirleyin.
Ardından Youtube hesabınıza girerek, say üst köşedeki adınızın üzerine tıklayın. (Hesap ekle / Çıkış gibi seçeneklerin olduğu bir sekme sizi karşılayacak)
Ardından en altta ''Tüm Profillerim'' teklinde bir sekmenin olması lazım. Ona tıklayarak Google+ sayfanızı Youtube kanalınızla ilişkilendirme seçeneğine tıklayın.
Eğer Youtube adınızı değiştiremiyor ve Google+ hesabınız ile de isim değiştirme hakkınız dolmuş ise; yukarıdaki yolları izleyerek Youtube kanal adınızı değiştirebilirisiniz.
Bizlere sunduğunuz hizmet için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Link : https://productforums.google.com/forum/#!topic/gmail-tr/FL06nXX2bPg