Kanal ismi değiştirmek ?

• Kullanıcı aLiemRe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

aLiemRe

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar 1 senedir youtube işi yapıyorum ,
ben mi unuttum bu kanal değiştirme olayını

google prifile girip değiştir dedigimde kabul etmiyor

g+ kesme secenegide cıkmıyor , kanal url si aldıgım halde

yardımcmı olcak varmı ?

ya arkadaşlar biri anlatsın valla kafayı yiycegim şimdi ))

G+ profilinde kanal ismine tıklayıp çıkan pencerede kanal isminizi yazacaksınız.Başka birşey yok.Ama değiştirdikten sonra hemen yt kanalına yansımaz.

selam arkadaşlar 1 senedir youtube işi yapıyorum ,
ben mi unuttum bu kanal değiştirme olayını

google prifile girip değiştir dedigimde kabul etmiyor

g+ kesme secenegide cıkmıyor , kanal url si aldıgım halde

yardımcmı olcak varmı ?

hocam her ismi kabul etmiyor bazen.
değişik isim yazın bilindik isimleri kabul etmiyor yani kişi ismi istiyor

İstediğimiz kanal ismini yapamıyoruz artık. İlla düzgün isim falan yazmamızı istiyor ya da isim gibi algılayacağı şeyler. Kanal adı önceden 2 kelime ise yine 2 kelime yazmak zorunda oluyorsunuz. İnanılmaz saçma bir sistem. Youtube kanalı bu arkadaşım, niye ben isim koyayım ki? İstediğimi koyabilmem gerek. Ama saçmalık işte.

Önce özel url alıp sonra g+ kesip kanalıma tıklayın sonra böyle kanal yok hatası vercek sonra tekrar kanalıma tıklayınca kanal oluşturma işlemleri çıkacak burada başka işletme adı mı ne seçenek çıkıyodu onu seçip aldığınız özel url gözükecek sonra kabul edip kanal ayarlarıma gelip değiştirebilirsin..

Abiler konuyu hortlatmış olucaz ama kusura bakmayın..
Sanırım youtube kanalda 1 den fazla isim değişikliğine izin vermiyo.. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?

hatamı alıyorsun sorun ne açıklarsan

Tam olarak bu yazıyo hocam..
"Kısa bir süre önce adınızı değiştirdiniz. Google+ Ad Politikası adınızı değiştirme sıklığınızı sınırlar."

---------- Spam Engelliyici 17:14 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------

Tam olarak bu yazıyo hocam..
"Kısa bir süre önce adınızı değiştirdiniz. Google+ Ad Politikası adınızı değiştirme sıklığınızı sınırlar."

EDIT : Kanalın google plus bağlantısını silip tekrar bağlantı kurulduğunda kanal adını yeniden girebiliyosunuz.. Çözüldü..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri